String system till hallen/garderoben.

String Hyllplan

Filtrera
Sortera

Hyllplan till String

String hyllplan finns i ett stort utbud av färger, material och storlekar. Den smarta och flexibla designen gör att du när som helst kan bygga ut, göra om, flytta eller tänka nytt. Med hyllplan från String är det lätt att komplettera och öka förvaring möjligheterna med tiden. Låt din hylla följa dig genom hela livet och dess förändringar.

String hyllplan erbjuds i flera färger vilket ger dig möjlighet att välja en hylla efter din smak. För en monokrom stil, matcha Stringgavlar med samma färg som övriga moduler eller kombinera olika färger för en fin kontrast.

Mått på hyllplanen

Hyllplan finns i två olika bredder, 58 centimeter och 78 centimeter. Du kan kombinera hyllplan i samma storlek eller variera storlekar i olika sektioner. De olika måtten gör det enkelt för dig att anpassa din Stringhylla efter den plats som du vill ha den.

Hyllplanens djup

Det finns två olika djup på hyllplanen, 30 centimeter och 20 centimeter. De går utmärkt att använda med tråd-och plexgavlar från String, så länge hyllplanen och gavlarna har samma djup.

Färger

Du kan välja att få dina hyllplan från String finns i flera olika material och färger. Välj bland vit, beige, svart, grå och alla träfärger som ask, ek och valnöt.

Designa din egen Stringhylla

Välj bland ett brett utbud av material, färger och storlekar för att designa din egen Stringhylla. Variera hyllplan i olika färger och storlekar med passande skåp och lådhurtsar. Välj om du önskar en vägghängd eller golvstående hylla eller varför inte en kombination av båda två. På så vis designar du din Stringhylla efter egna önskemål och behov. Till hjälp finns vårt ritverktyg Build your own där du kan planera och bygga din Stringhylla själv. 

Köp String hyllplan online eller i butik

Välkommen till oss på Tibergs Möbler inför ditt köp av hyllplan String. I vår butik på Bangatan 19 i centrala Göteborg visar vi upp många olika Stringkombinationer för att ge dig inspiration inför ditt köp. Du kan också handla online, både smidigt och tryggt. Vi erbjuder fri frakt och prisgaranti så att du kan känna dig trygg hela vägen.

Önskar du hjälp eller rådgivning inför ditt köp? Kontakta oss, vi hjälper dig att skapa rum att längta hem till.