Overtime hurts Vit
Overtime hurts Vit
Overtime hurts Vit
Overtime hurts Vit
Overtime hurts Vit
Overtime hurts Vit
 
 

Overtime hurts Vit

Voice
 
 
DINA VAL Ändra
Overtime hurts Vit
 
 
LEVERANSINFO
Beställningsvara, ca 4-6 veckor
Fraktpris Fri frakt
 
Lägg i favoritlista

 

OVERTIME HURTS VIT

En modern och snygg hurts i enkel design från Voice. Finns i tre olika färger ljusblå, grafitgrå och vit. Passar fint i både i hemmet och på arbetsplatsen. Hurtsen kompletterar Overtime skrivbord i samma serie med sin enkla design, men är en snygg förvaringsmöjlighet i rummet helt på egen hand.

Overtime är utformad för att möta dagens behov av miljöer där gränsen mellan arbete och fritid suddats ut, av formgivaren Stina Sandwall som skapat Overtime skrivbord. Designat med ett varsamt öga för uttrycksfull nätthet, tillför bordet en enkelhet i såväl hemmet som det offentliga rummet. Den hyllade serien växer i år med två nya produkter, en ny mobil Overtime hurts och en större version av Overtime skrivbord, båda tillgängliga i den nya färgen grafitgrå. 

"Subtila designdetaljer i plåt omsluter bordskivan och skapar en mjuk linje som infriar känslan av både kvalitet och hantverk", säger Sandwall.

 


SPECIFIKATIONER

Bredd: 31 cm
Djup: 55 cm
Höjd: 44 cm
Levereras som: Monterad
Visas i butiken: Ja
Designer: Stina Sandvall
 
 

1. Välj utförade

  • Vit
  • Grafitgrå +270 kr

OM VARUMÄRKET

Voice är en av Sveriges ledande producenter av möbler för en modern livsstil. Företaget grundades 1997 men har sina rötter långt tillbaka i den småländska möbeltraditionen. Voice skapar möbler som tex Arctic och Viti där design och funktion samverkar och där tidlösheten är en viktig faktor. I fabriken strax utanför småländska Jönköping skapar de med lekfullhet och formkänsla möbler som fungerar lika bra i hem som i offentlig miljö.
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.