Fårskinnsfåtöljer hos Tibergs Möbler

Underbara Fårskinnsfåtölj

Kryp upp i en fåtölj av värmande fårskinn

Fårskinnsfåtöljen är en klassisk möbel, som höjer mysfaktorn i hemmet. Fåtöljen skapar inte bara en extra sittplats i hemmet, utan även ett ombonat och välkomnande intryck. Här kan du slå dig ner efter en lång dag och låta både kropp och sinne koppla av. 

Vi på Tibergs Möbler erbjuder ett stort sortiment av fårskinnsfåtöljer i hög kvalitet, från bland annat Bröderna Anderssons och Swedese. 

Olika typer av fårskinnsfåtöljer 

Fårskinnsfåtöljer finns i olika utföranden med varierande funktioner. Vare sig du önskar en klassisk fåtölj med fyra ben eller en smart funktionsfåtölj, erbjuder vi någonting för dig. Hitta din favorit bland vårt breda utbud av fåtöljer i fårskinn! 

Fåtölj med justerbar rygg 

En fåtölj med justerbar rygg gör att du enkelt kan anpassa fåtöljen efter din kropp och sinnesstämning. Luta dig tillbaka när du behöver vila och räta upp ryggen när du känner dig redo att möta dagen. En funktionsfåtölj är ofta mycket enkel att justera, med hjälp av lättåtkomliga spakar vid fåtöljens sits. Focus fåtölj från Bröderna Anderssons har kommit att bli en omtyckt sittmöbel med justerbar rygg och gungfunktion. 

Fåtölj med vipp- eller gungfunktion  

En fåtölj med vipp- eller gungfunktion hjälper dig att slappna av. Gunga lätt fram och tillbaka för att känna hur lugnet sprider sig i kroppen. Den mjuka sitsen skapar dessutom en trygg och omfamnande känsla. Chic fåtölj från Bröderna Anderssons är en nätt fårskinnsfåtölj med gungfunktion. Fåtöljen finns att välja i olika färger efter dina önskemål. 

Fåtölj med snurrfot  

Om du önskar en flexibel sittmöbel i fårskinn är en fåtölj med snurrfot det självklara valet. Snurra runt för att vidga dina vyer! Air fåtölj från Conform är en härlig snurrfotsfåtölj med fantastisk komfort. 

Det finns självklart flera andra typer av fårskinnsfåtöljer: som till exempel gungstol, liggfåtölj och fåtölj med inbyggd fotpall.  

Tips! Många fåtöljer kan väljas med fårskinn, även om alternativet inte finns på vår hemsida. Vänligen kontakta oss om du undrar om en specifik fåtöljs finns att beställa med fårskinnsklädsel.  

Fårskinnsfåtölj Lamino, Swedese. Handla nu hos Tibergs Möbler

Omtyckta fårskinnsfåtöljer 

Vi erbjuder en rad olika fårskinnsfåtöljer som har kommit att bli riktiga favoriter i de svenska hemmen. 

Lamino fåtölj är en riktig designklassiker i fårskinn från Swedese. Fåtöljen finns i flera olika utföranden, men är särskilt omtyckt med grått fårskinn, Scandinavian Grey, och trä i oljad ek. Lamino är nätt, lättplacerad och passar in i många olika typer av hem och inredningsstilar. Fåtöljen bidrar till att skapa ett hem i klassisk skandinavisk stil. Välj bland ett brett utbud av fårskinnsfärger och trämaterial för att designa Lamino efter dina önskemål. 

Delta är en serie fåtöljer från Brunstad som finns i olika utföranden. Fåtöljerna har liknande funktioner, men olika benalternativ. Här är det fåtöljens namn som styr underredet. Exempelvis har Delta Motion en snurrfot, Delta Comfort är en gungstol och Delta Adventure har klassiska fåtöljben och lätt rundade armstöd. Seriens breda utbud gör att alla kan hitta sin favoritfåtölj i fårskinn. 

Easy fårskinnsfåtölj från Conform finns i flera olika färger. Fåtöljen har ett steglöst, ställbart ryggstöd som ger dig maximal komfort för alla tillfällen. 

Fårskinnsfatölj Easy från Conform. Handla nu hos Tibergs Möbler

Fårskinn – ett fantastiskt material  

Fårskinn är ett klassiskt material, som aldrig går ur tiden. Skinnet skapar en hög komfort och bidrar till att fåtöljen känns mjukare. Några av fårskinnets naturliga egenskaper är att:   

  • Det är varmt på vintern och svalt på sommaren 

  • Det är naturligt smutsavvisande 

  • Det är flamhärdigt  

  • Det är lättskött 

  • Det är tåligt, vilket gör att det behåller sin goda kvalitet år efter år 

  • Det har god färgäkthet 

Kom ihåg! – Fårskinn är ett naturmaterial, vilket gör varje skinn unikt. Nyans och krullighet kan därför skilja sig från fårskinn till fårskinn. 

Köp till en pall till din fåtölj 

Komplettera din fårskinnsfåtölj med tillhörande pall för ökad komfort. Vi rekommenderar alltid att köpa fåtölj och fotpall vid samma tillfälle, för att minska risken för nyansskillnader.  
 

Sköt om din fårskinnsfåtölj 

Fårskinnsfåtöljen behåller sin höga kvalitet längre om du sköter om den på rätt sätt. Läs mer om hur du sköter om din fårskinnsfåtölj under våra skötselråd