Inspiration String system brun gavel

String Gavlar

Filtrera
Sortera

Stående och vägghängda gavlar

De vägghängda gavlarna från String finns i två höjder, 50 centimeter och 75 centimeter samt i två djup på 20 och 30 centimeter. Gavlarna skruvas fast på väggen vilket bidrar till stringhyllans lätta och svävande utseende. De praktiska väggavlarna är gjorda för att kunna monteras så många som du önskar både på höjden och på bredden. På så vis har du möjlighet att designa storleken på din stringhylla efter dina behov och önskemål.

De stående gavlarna finns i tre höjder 85 centimeter, 115 centimeter och 200 centimeter och har ett djup på 30 centimeter. För att ge golvgaveln extra stabilitet vilar den dels med en fot mot golvet samtidigt som den fästs på väggen. De stående gavlarna passar därför utmärkt till större hyllkonstruktioner.

Kombinera med String hyllplan

Du kan komplettera din Stringhylla med andra produkter från String system som har samma djup som dina gavlar. Förslagsvis kan du addera String hyllplan i de passande mått och färger. Med flera hyllplan är det lätt att förändra din Stringhylla då de är smidiga och enkla att flytta runt, komplettera eller ta bort. På så vis kan Stringhyllan enkelt uppdateras med tiden och efter olika behov.

Hyllplanen finns i två bredder 58 och 78 centimeter samt i två djup 20 och 30 centimeter vilket gör att de passar till alla typer av gavlar från String. 

Köp String gavel hos Tibergs Möbler

Handla din String gavel hos oss på Tibergs möbler. Välkommen att besöka oss i vår butik i centrala Göteborg eller online. Hos oss får du hjälp och inspiration inför ditt köp av din Stringhylla. På vår utställning visar vi upp flera inspirerande och spännande miljöer med gavlar i olika storlekar och färger så att du kan känna dig säker i ditt köp. Med vår erfarenhet, service och prisgaranti kan du känna dig trygg att handla hos oss.

Har du frågor eller funderingar så kontakta oss via mejl, telefon eller besök oss i vår butik så hjälper vår personal dig gärna.