Inspiration String system till walk in closet eller garderoben i ek

Stringhyllan från String - Hall & Garderob

Filtrera
Sortera

Stringhyllor för hallen

Hallen är det första vi möts av i ett hem och ofta ett rum som glöms bort att inreda. Med Strings färdiga kombinationer för hall finns alla möjligheter att skapa ett trivsamt rum med ordning och reda. De färdiga kombinationerna erbjuds i olika utföranden och skapar smart förvaring av ytterkläder och skor. Strings färdiga kombinationer för hall kan väljas som vägghängd eller golvstående förvaring. Här erbjuds hallförvaring som hatthylla och skohylla, både stora och små hyllor. Kanske önskar du en klädstång med galgar som rymmer många ytterjackor? Då är Strings förvaringssystem ett utmärkt val för dig.

Stringhyllor för hallen passar utmärkt både i en stor och en liten hall. Fördelen med Strings hyllsystem är att du kan anpassa din Stringkombination efter ditt rum. Montera en mindre Stringhylla som skohylla eller hatthylla i en mindre hall eller montera ett stort och generöst hyllsystem i en stor hall. Du kan bygga ut kombinationen på både höjden och bredden samt justera eller komplettera din Stringhylla om du önskar en förändring i framtiden.

Bygg garderob av Stringhyllor

Strings kombinationer går alldeles utmärkt att använda som garderob i hall, sovrum eller förråd. Välj en färdig hyllkombination eller skapa din egen. Komplettera garderoben från String med tillbehör som galgar, krokar och klädstång för smart förvaring av accessoarer, skor och väskor. På så vis kan du utnyttja din stringhylla optimalt och skapa goda förvaringsmöjligheter.

Önskar du kombinera en mer personlig hyllkombination från String? Bygg din egna garderobslösning av Stringhyllor med hjälp av ritverktyget Build Your Own.
 

Köp String hallmöbler online eller i butik

Handla ditt Stringhylla till hall eller garderob hos oss på Tibergs Möbler. Hos oss hittar du ett brett sortiment av Strings produkter, med stora delar på eget lager för snabb leverans.

Välkommen till vår butik i Göteborg, Bangatan 19 i Majorna. Låt dig inspireras av vår stora utställning av Strings produkter.

Bor du inte i Göteborg? Då kan du handla dina produkter från String online, under alla dygnets timmar på tibergsmobler.se. Vi levererar dina produkter hem till dig, eller till närmaste ombud.

Vi finns här för att hjälpa dig. Kontakta oss gärna om du har frågor via mejl eller telefon.