String Pockethylla i ask

Stringhyllan från String - Färdiga kombinationer

Filtrera
Sortera

Kombinationer av stringhyllan för hela hemmet

Vi på Tibergs Möbler erbjuder färdiga kombinationer av Stringhyllan för olika användningsområden. String gör det möjligt att skapa en sammanhängande röd tråd genom hela hemmet där förvaringen är anpassad efter rummet. Fördelen med Strings hyllsystem är att du kan vidareutveckla, bygga ut på höjden eller bredden om du önskar en förändring. På så vis är designklassikern Stringhyllan anpassningsbar och kan följa dig genom livet.

String Kombination för köket

Strings färdiga kombinationer anpassade för köket är en utmärkt lösning som skapar stilren och praktisk förvaring. String kombination B och String kombination C är två favoriter till köket som består av tre väggavlar, två metallhyllplan med låg kant och två metallhyllplan med hög kant.

Placera sådant du vill ha nära till hands i köket som glas, kryddor och kastruller på din stringhylla. Till kombinationen kan du addera Strings smarta tillbehör som String spjut glashängare eller String tallriksställ.
 

Inred hallen med String

Strings färdiga kombinationer för hall är det perfekta valet för dig som önskar en riktig designklassiker utan att kompromissa mellan funktion och design. Stringhyllan gör det möjligt att skapa funktionella förvaringslösningar anpassat efter din personliga hall och stil. Strings färdiga kombinationer erbjuds som bland annat hatthylla, skohylla, öppen garderob, golvstående- och vägghängd hallförvaring. Dessutom kan du komplettera din Stringhylla i hallen med Strings tillbehör som galgar, krokar och stänger.
 

Vardagsrumskombinationer

Färdiga Stringkombinationer till vardagsrummet erbjuds i ett brett sortiment av olika utföranden, storlekar, färger och träslag. Välj om du önskar en golvstående eller vägghängd stringhylla med exempelvis hyllplan, skåp med skjutdörrar eller lådhurts. Genom att beställa en färdigkombinerad stringhylla till vardagsrummet kan du enkelt visualisera hyllan innan den monteras hemma på din vägg.
 

String kombination till hemmakontoret

Med en skrivbordskombination från String skapar du förutsättningarna för en trivsam och effektiv arbetsplats. De olika varianterna erbjuds i flera storlekar, färger och träslag. Du kan också välja om du önskar en golvstående- eller vägghängd skrivbordskombination. Här finns möjligheten att välja en stringhylla till arbetsplatsen med hyllplan, skåp och string arbetsskiva. Allt för att du ska hitta en skrivbordskombination som passar dina behov och önskemål.
 

String hyllsystem för utebruk

Visste du att du kan placera den klassiska stringhyllan i trädgården? Serien String Outdoor är tillverkad av galvaniserat stål och passar utmärkt för utomhusbruk. Här erbjuds färdiga kombinationer i varierande storlekar, både golvstående och vägghängda stringhyllor. Placera hyllkombinationen mot husfasaden eller i uterummet och förvara växter, trädgårdsverktyg och krukor.

Köp kombinationer av String hos Tibergs Möbler

Vi på Tibergs Möbler erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativ och tidlös inredning. Besök vår butik i Göteborg på Bangatan 19, Majorna, och låt dig inspireras av hur du kan inreda ditt hem med färdiga kombinationer från String.

Vi har stora delar av Strings sortiment på eget lager i anslutning till butiken vilket möjliggör att du kan hämta dina varor direkt efter beställning. Om du inte har vägarna förbi vår butik skickar vi dina produkter från String direkt till hem till dörren eller till närmsta postombud. 

Varmt välkommen att besöka vår butik eller kontakta oss via telefon eller mejl om du önskar personlig rådgivning.