Zet, extra tilläggsskivor till matbord
Zet, extra tilläggsskivor till matbord
Zet, extra tilläggsskivor till matbord
 
 

Zet, extra tilläggsskivor till matbord

Kristensen & Kristensen
 
 
DINA VAL Ändra
Zet, extra tilläggsskivor till matbord
 
 
LEVERANSINFO
Beställningsvara, 10-12 veckor
Fraktpris Fri frakt
 
Lägg i favoritlista

 

ZET, EXTRA TILLÄGGSSKIVOR TILL MATBORD

Extra tilläggsskivor till det snygga och välgjorda rektangulära matbordet Zet från Kristensen i massiv ask. Tyvärr finns inga bilder på tilläggsskivan.

Bordskivan är 3 cm tjock och skivorna är 50 cm breda. Välj mellan olika storlekar och färger samt vilken behandling du vill ha på bordet.

Observera då trä är ett naturmaterial kan färgerna och ådringen skilja sig åt. Vi rekommenderar alltid att man beställer extra skivor samtidigt som bordet för att minimera skiftningar i struktur och färg mellan skivorna.

 Välj mellan följande behandlingar på träskivan:

NA - NaturalBordet putsas med sandpapper för att få en slät och jämn yta.
RL - Raw LookBordet borstas så att allt mjukt trä överst tas bort. Ger en illusion av naturligt slitage
SC - Soft CracsDe naturliga spickorna i träet förstärkts och ger en mer rå yta 

 


SPECIFIKATIONER

 
 

1. Välj storlek på tilläggskivan

 • 50x80 cm
 • 50x90 cm +110 kr
 • 50x100 cm +325 kr

2. Välj färg

 • C6 Vitoljad ask
 • C11 Mörk gråoljad ask
 • C13 Ljusgråoljad ask
 • C12 Antik brunoljad ask
 • C15 Moccabrunoljad ask
 • C20 Gråbrunoljad ask
 • C44 svart mattlackad ask (end. skiva & natural yta)

3. Välj behandling på bordet

 • UP Natural
 • RL Raw look
 • SC Soft cracs

MER INFORMATION OM TRÄFÄRGERNA

Du bör behandla/underhålla din möbel regelbundet redan från början.

Har du en färgad olja rekommenderar vi att du använder ofärgad ca 2 gånger av 3.

C4:  Vi behandlar detta träet med ”Träolja natur” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att behålla färgen och få en motståndskraftig yta.

C6: Vi behandlar detta träet med ”Träolja vit” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att behålla färgen och få en motståndskraftig yta.

C8: Vi behandlar detta träet med ”Såpa till trä” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att behålla färgen och den matta ytan.

C11: Vi behandlar detta träet med ”Träolja svart” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att behålla färgen och bevara ytan.

C12: Vi färgar detta träet med antik bets och behandlar detta träet med ”Träolja med vax” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att skydda ytan.

C13: Vi behandlar detta träet med ”Träolja ljusgrå” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att friska upp färgen och bevara ytan.

C14: Vi färgar detta träet med svart bets och behandlar detta träet med ”Träolja med vax” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att skydda ytan. Använd endast till skänkar och skåp.

C15: Vi färgar detta träet med mocca bets och behandlar detta träet med ”Träolja med vax” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att skydda ytan.

C16: Vi behandlar detta träet med ”Träolja varmvit” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att behålla färgen och få en motståndskraftig yta.

C20: Vi färgar detta träet med gråbrun bets och behandlar detta träet med ”Träolja med vax” och du kan fortsätta att behandla det med samma olja för att skydda ytan.

C44: Vi färgar detta träet med svart bets och behandlar detta träet med matt lack. Du kan skydda bordet med” Vax till trä”. Används endast till bord och bänkar.

OM VARUMÄRKET

Kristensen:Kristensen är en dansk möbeltillverkare med fokus på matsalsmöbler av högsta kvalitet. Flexibilitet, valfrihet och hantverksskicklighet är är några av kännetecknen på dessa möbler.
För mer information och för andra utföranden än vad som visas här är du välkommen att kontakta en säljare i butiken.