Englesson firar 60-års Jubileum

Filtrera
Sortera

Englesson 60 år!

Jubileumsserien Belmont i kampanjpris i utvalda tyger och en jubileums färg av populära Stockholm 2.0 vitrinskåp. Fira Englesson firar 60-års jubileum med oss på Tibergs Möbler.

En tidlös kollektion com genomsyras av Englessons karakteristiska formspråk, en förening av klassisk design och moderna inslag.

Välj bland de tre jubileumstygerna Sand, Linen och Pesto. 

Erbjudandet gäller tom 31 dec 2024.

Sommarrea 2024

Upp till 20% rabatt på möbler & inredning!

+ upp till 50% rabatt på mängder av utställningsmöbler.

Välkommen att handla soffor, sängar, mattor, matbord med mera hos Tibergs Möbler. Vi erbjuder upp till 20% rabatt* – samt upp till 50% på utställningsmöbler. Vad väntar du på? Ta tillfället i akt och fynda möbler, inredning och belysning till nedsatta priser.

*Kampanjen gäller på ord. priser t.o.m. 21 juli 2024. Gäller ej Rowico, String Furniture, Relief, Le Klint, Grythyttan och Stolab.

Tibergs Möbler - Din destination för soffor, fåtöljer, möbler och inredning

Ta del av fler erbjudanden och kampanjer under året! Här har vi samlat en mängd olika erbjudanden och kampanjer, som String system, Sängar, FårskinnsfåtöljerLamino, Bäddsoffskampanj, Allt för hemmakontoretMatgruppskampanj, Black Friday, Mellandagsrea, Easter Sale, Sommarrea eller vår stora Soffkampanj. Passa på att skaffa något nytt till hemmet till ett fantastiskt pris. Håll utkik på vår kampanjsida för att inte missa vad som är aktuellt just nu!