Kampanjer

Vårkampanj på soffor!

Just nu har vi kampanjpriser på alla våra soffor. Välj fritt bland alla våra varumärken och få 10-15% rabatt. 

Gäller på ordinarie priser. Gäller ej på bäddsoffor.

String 10% RABATT

Vissa ting blir så starkt förknippade med en tid att de blir tidlösa. Detta gäller i hög grad för Nisse Strinnings hylla som designades 1949. String® är lätt att montera, hyllplanen går lätt att flytta, den är stabil och den går att bygga ut i all riktningar. Fiffig, föränderlig och flexibel. Det är Stringhyllan!

Kampanjen gäller på rek.priser. Kan ej kombineras med andra rabatter.

Bäddmadrass på köpet

Fantastiska och prisvärda sängar för hela familjen. Alla sover gott i Hildings sängar som är svanenmärkta och certifierade av Astma- och Allergiförbundet.

Kampanjen gäller t.o.m 2/5 2021. Gäller ej Daggkåpa eller specialbäddmadrasser som Aktsam, Sensity, Tempsmart och Cool max. Kan ej kombineras med andra rabatter.

Lamino pall på köpet!

Just nu extra bra erbjudande på utvalda  Lamino modeller!

Få pallen på köpet när du köper ett Lamino set klädd i Fårskinn Scandinavian Grey!

Gäller t.o.m. 31/5 2021. Rabatten är redan dragen i priset. Kan ej kombineras med andra rabatter. Gäller endast klädd i Scandinavian Grey.

20% på Lamino fåtölj

Århundradets möbel och en av våra käraste klassiker nu på kampanj!

Kampanjen gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra rabatter.

15% på Linie Design

Underbara kvalitetsmattor från danska Linie Design. Just nu får du 15% rabatt på deras breda sortimentet. Alla mattor är Care & Fair märkta.

Kampanjen gäller mattor från Linie Design, ordinarie priser t.o.m. 15/4 2021. Kan ej kombineras med andra rabatter.

Kampanj på Gazzda

Varumärket Gazzda vill skapa möbler av naturmaterial som berör och väcker känslor. Deras mål är att hjälpa kunderna att skapa ett hem att trivas i. Gazzdas möbler är ett unikt möbelhantverk och med respekt för att en möbel tar tid att tillverka. 

Kampanjen gäller rek.priser och kan ej kombineras med andra rabatter.

10% Förvaring från Naver Collection

Naver Collection är ett danskt möbelföretag som designar och tillverkar möbler av högsta kvalitet. När du väljer en möbel från Naver Collection kan du vara 100% säker på att ingenting har lämnats till slumpen. 

Kampanjen gäller t.o.m. 15/4 2021. Kan ej kombineras med andra rabatter.

Här har vi samlat en mängd olika kampanjer och erbjudanden. Passa på att skaffa något nytt till hemmet till ett fantastiskt pris. Vi försöker att hålla sidan uppdaterad med alla aktuella kampanjer så kika in ofta så att du inte missar något!