Tibergs Möbler - Kampanjer och erbjudanden.

Här har vi samlat en mängd olika kampanjer och erbjudanden. Passa på att skaffa något nytt till hemmet till ett fantastiskt pris. Vi försöker att hålla sidan uppdaterad med alla aktuella kampanjer så kika in ofta så att du inte missar något!

 

10% på Hovden

 
Hovden Möbler från Norge är Nordens största tillverkare av bäddsoffor. I mer än 70 år har dom levererat möbler till hem & hotell. Deras bäddsoffor produceras för hand och kännetecknas av god kvalitet, utvalda material och ett öga för detaljer.

Rabatten gäller t.o.m. 4/12 2019. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.
 
 

15% på Carl Malmstens Jättepaddan

 

Jättepaddan erbjuder genom sitt generösa format och omslutande former en sittkomfort utöver det vanliga. Carl Malmsten skapade sina möbler som man skapar ett konstverk - han ville uttrycka någonting, en känsla eller en egenskap.

Gäller t.o.m. 29/2 2020. Kan ej kombineras med andra rabatter.
 
 

15% på Miss Holly, Prima Vista och Please

 

Kampanj på Stolabs populära serier. Stolab har tillverkat möbler sedan 1907 och kärleken till det massiva träet och skapandet av tidlösa möbler känner ingen ålder. 

Gäller t.o.m. 2/12 2019. Kan ej kombineras med andra rabatter.
 
 

15% rabatt på Rowico

 
Rowico har ett brett sortiment av snygga och vackra trämöbler som med sina olika serier och stilar tilltalar de allra flesta, om man så gillar moderna eller klassiska möbler. Välgjorda och praktiska är attribut som kännetecknar Rowicos möbler. 

Kampanjen gäller på rekommenderade priser t.o.m. 2/12 2019. Kan ej kombineras med andra rabatter.
 

25% på utvald förvaring från Mavis

 
Kampanj på utgående produkter. 25% på Aztek, Nomad, Post och Journalist från Mavis

Mavis skapar möbler utan att kompromissa. De tar hänsyn till design, material, kvalitet och mycket mer. De vill att alla ska kunna äga något som håller längden därför har möblerna dessutom överkomliga priser för att passa så många som möjligt.

Kampanjen gäller så långt lagret räcker t.o.m. 2019-12-31, med reservation för slutförsäljning. Begränsat antal.. Kan ej kombineras med andra rabatter.

 
 

Minst 20% rabatt på Hilding


Fantastiska och prisvärda sängar för hela familjen. Alla sover gott i Hildings sängar som är svanenmärkta och certifierade av Astma- och Allergiförbundet. 

Minst 20% gäller hela Hildings sortiment vid köp av säng t.o.m 3/12 2019. Gäller ej Daggkåpa eller special bäddmadrasser som Aktsam, Sensity, Tempsmart och Cool max. Kan ej kombineras med andra rabatter. 
 
 

15% på Flexi och Roma soffa från Bröderna Andressons

 
Just nu kampanjpris på Bröderna Anderssons klassiska soffor Roma och Flexi. Sofforna finns att välja i många olika modeller samt med flera ben- och tygval. 

Kampanjen gäller rekommenderade priser.. Kan ej kombineras med andra rabatter.
 
 
 

15% på soffbord från Mavis

 
Vackra soffbord av hög kvalité. Välj mellan moderna eller mer klassika bord från Mavis.
 
Kampanjen gäller t.o.m. 1/12 2019. Kan ej kombineras med andra rabatter.
 
 

20% på Inzel, Piccolo och Enter från Hans K

 
Just nu får du 20% på Inzel, Piccolo och Enter från Hans K. De klassiska möbelserierna är omtycka av många och passar in i de flesta hem. 
 
Kampanjen gäller tillsvidare och så länge lagret räcker. Vi reserverar oss för slutförsäljning. Kan ej kombineras med andra rabatter.
 
 

10% på fåtöljer med fullyft från Nordic C

 
Nu kampanj på Pisa och Turin fullyftsfåtöljer. Passar bra för den som har nedsatt rörlighet och behöver optimal komfort. Fåtöljerna kommer med en fjärrkontroll för att steglöst kunna växla mellan olika lägen. 

Kampanjen gäller rekommenderade priser, t.o.m. 31/12 2019. Kan ej kombineras med andra rabatter.
 
 

Jubileumssängen från Hilding 

 
Hildings sköna och exklusiva jubileumsäng, nu till ett riktigt kalaspris. Sängen är en kontinentalsäng klädd i krossat sammetstyg med kuvertsydd bäddmadrass och designben. Du kan också välja att köpa till en djupknappad gavel. Hildings jubileumssäng kommer med en unik jubileumsplakett.

Kampanjen gäller t.o.m. 31/12 2019 på ordinarie priser. Kan ej kombineras med andra rabatter.
 
 

Specialkampanjer 

 
Här har vi samlat kampanjer på möbler som just nu har nedsatta priser. 

Kampanjerna gäller under begränsad tid på ord.priser. Kan ej kombineras med andra rabatter.
 
 
 
 
 

I BUTIK

 

Utställningsrea i butiken!

Välkommen in till butiken och fynda utvalda utställnings ex.

Rabatten är redan dragen. Erbjudandena gäller hämtning i Göteborgs butiken, med reservation för slutsålt.
Kan ej kombineras med andra rabatter.

SE ALLA HÄR
 

I BUTIK