Maxx soffa i ett ljust och vackert vardagsrum

Soffor

Filtrera
Sortera

Svensktillverkade soffor från Bröderna Anderssons

Bröderna Anderssons tillverkar sittvänliga soffor som behåller sin goda form i många år framöver. En soffa från Bröderna Anderssons kan oftast väljas i olika storlekar som 2-sits, 2,5-sits eller 3-sits. Vissa modeller kan dessutom byggas ihop med moduler och kan då väljas som hörnsoffa, divansoffa, modulsoffa eller efter eget önskemål. Anderssons designsoffor är svensktillverkade med hög kvalitet och en fantastisk hantverksskicklighet. Varumärket har full kontroll över sin produktion och är särskilt skickliga när det kommer till detaljerade sömmar.

Sortimentet erbjuder allt ifrån soffor i klassisk romantisk stil, till mer moderna och raka modeller. Önskar du en Howard soffa kanske Andrew eller Andrew svängd faller dig i smaken. Sofforna Edge och Electra är två favoriter med mer avskalad och stilren design. Bröderna Anderssons erbjuder dessutom en soffa med hög rygg, nämligen Cornelia som är ett utmärkt alternativ för dig som är längre. Roma är ytterligare en mycket omtyckt soffmodell som också är byggbar. Soffan har en bekväm, mjuk och sittvänlig komfort utan att du sjunker ner för mycket i sitsen. Dessutom behåller soffan sin fina form även efter att du rest dig upp.

Önskar du en bäddsoffa är Valencia och Modus två alternativ från Bröderna Anderssons. Bäddsofforna är frambäddade och kan väljas i bäddmåtten 140 centimeter och 160 centimeter.
 

Tygsoffor och lädersoffor 

Samtliga stoppmöbler kan väljas i ett brett utbud av Bröderna Anderssons vackra tyger och läder. En skinnsoffa kan skapa en exklusiv eller rustik känsla till rummet beroende på vilket läder som väljs. Bröderna Anderssons erbjuder flera olika kvalitéer och färger på sina läder och här har du möjlighet att välja om du önskar en präglad eller slät ytstruktur. En skinnsoffa kan vara det vackraste som finns om den sköts om väl och behandlas med korrekt lädervård. En tygsoffa däremot kräver mindre underhåll och får olika uttryck beroende på vilken tygkvalitet som väljs. En sammetssoffa skapar ett exklusivt intryck och sätter en välkomnande prägel i rummet.

I vårt sortiment erbjuder vi samtliga modeller från Bröderna Anderssons. Oavsett om du söker en svängd soffa, soffa med vändbara plymåer eller en hel soffgrupp hjälper vi på Tibergs Möbler dig att skapa din soffa efter egna önskemål.