Inspiration String system brun gavel

String Golvgavlar

Filtrera
Sortera

Oändliga möjligheter med String golvgavlar

Golvgavlar i olika höjder gör det möjligt att bygga din Stringhylla utifrån plats och ändamål. Du kan bygga en hög hylla på väggen med hjälp av golvgavlarna på 200 centimeter. Du får massor av plats att placera övriga moduler som hyllplan, lådhurtsar och skåp i en hög bokhylla. Med de låga golvgavlarna har du möjlighet att kombinera förvaring likt ett sideboard eller en tv-bänk. Välj tillbehör utefter om du önskar stängd eller öppen förvaring. Välj bland lådor, skåp, tidningsskåp, hyllplan och mängder av andra moduler.

Designa din egen hylla med vårt ritverktyg

5 centimeter, 115 centimeter eller 200 centimeter höga golvgavlar? Designa och bygg din egen Stringhylla efter önskemål med ritverktyget Build Your Own. Här kan du själv kombinera, välja och ta bort olika golvgavlar och tillbehör för att visualisera din perfekta Stringkombination. Lägg sedan den färdigkomponerade hyllan i kundkorgen för att slutföra ditt köp.

Köp String golvgavlar online eller i butik

Hos Tibergs Möbler kan du köpa Stringhyllor online och i vår butik i centrala Göteborg, på Bangatan 19. Vi hjälper dig med frågor och funderingar du kan ha inför ditt köp. Här visar vi upp gavlar från String i olika mått och färger, som kan inspirera och vägleda dig i ditt val. Vår erfarenhet, service samt köp med fri frakt och prisgaranti gör att du kan känna dig trygg i ditt köp hos oss.

Behöver du hjälp med dina val? Kontakta oss gärna vi mejl, telefon eller med ett besök i vår butik. Vi hjälper dig hela vägen!