Inspiration String system brun gavel

String Väggavlar

Filtrera
Sortera

Komplettera Stringhyllan med smarta tillbehör

String väggavel används när du vill bygga en luftig, vägghängd Stringhylla. Tillsammans med alla smarta tillbehör från String kan du optimera din hylla för ökad funktionalitet. String hyllplan och förvaringsdelar som lådhurtsar och vitrinskåp har en given plats i Stringhyllan, men glöm inte att berika din Stringhylla med övriga smarta tillbehör. Få ordning på pennor, tandborstar eller annat med tillbehöret String Organizers som går att hänga på Stringhyllans väggavel. I sortimentet från String finns också krokar som kan hängas på väggavelns utsida för upphängning av handdukar eller köksredskap. Ordning på tidningar och post får du med hjälp av String tidsskriftsamlare som också hängs på String väggavel. Välj så många tillbehör du behöver och placera dem i din Stringhylla efter tycke och smak.

Rita din egen stringhylla

Bygg och designa din egen Stringhylla med väggavlar och andra önskemål med det smarta ritverktyget Build Your Own. Här får du chans att skräddarsy din Stringhylla efter dina förutsättningar, behov och smak.  Klicka hem din färdigkombinerade hylla genom att lägga den i kassan och slutföra köpet. Smidigt och enkelt!

Köp String väggavel hos Tibergs Möbler

Hos Tibergs Möbler kan du köpa Stringhyllor online och i vår butik i centrala Göteborg, på Bangatan 19. Här kan du få hjälp och inspiration inför ditt köp av String väggavlar. Vi visar upp flera varianter av Stringgavlar, både vägghängda och golvstående, i olika färger och mått. Vår erfarenhet, service och köp med fri frakt och prisgaranti gör att du kan känna dig trygg i ditt köp hos oss.

Behöver du hjälp med dina val? Kontakta oss gärna via mejl, telefon eller med ett besök i vår butik där våra säljare och inredare hjälper dig på vägen.