Mattor för hemmets alla rum

Inred med mattor

Hitta den rätta mattan för ditt hem! Från mysiga vardagsrumsmattor till slitstarka hallmattor och ombonade sovrumsmattor – läs vår guide för att skapa den perfekta atmosfären hemma hos dig.

Mattor för vardagsrummet

Välj en gosig matta med lugg och stora mönster för trendig stil. En matta som är större än din soffa skapar en ombonad känsla i vardagsrummet. Tips! Mattan bör vara minst lika bred som din soffa. Vi rekommenderar att placera soffan med benparet på mattan för en ombonad känsla.

Mattor för hallen

Satsa på slitstarka alternativ som Pappelinas plastmattor, som är perfekta för en blöt hall. Vi erbjuder både stora rektangulära mattor och gångmattor för att passa just din hall!

 

 

Mattor för köket och matplatsen

Köket, och framförallt matplatsen, är en yta med mycket trafik och rörelse. Välj en slätvävd matta eller en matta med kort lugg för att underlätta när du drar ut stolarna eller städar. Tips! Ta i när du väljer storlek, ett vanligt misstag är att välja en för liten matta. Mattan bör vara större än matbordet och stolarna, med minst 60 cm extra bakom varje stol.

Mattor till balkongen och terassen

Skapa en inbjudande atmosfär utomhus med väderbeständiga mattor från Cane-Line och Pappelina. Vi erbjuder ett brett sortiment av färger, mönster och storlekar.

 

Mattor till sovrummet

Skapa en mysig oas med en varm och ombonad matta vid sängen. Välj antingen två mindre mattor på varsin sida eller en stor matta under hela sängen. För en dubbelsäng (180 cm) bör mattan vara minst 170x240 cm eller ännu större (250 x 350 cm) om du vill att den ska täcka hela sängen.

 

Mattor till barnrummet

Hitta en mjuk och behaglig matta som bjuder in till lek på golvet.  Vi erbjuder lekfulla och mjuka mattor i härliga färger för barnrummet. Här är det bara fantasin som sätter gränserna! Se ett urval här.