REA - Sängar på kampanj

Filtrera
Sortera

Designade sängar på kampanj

Här hittar du sängar på REA. Vi erbjuder ett stort sortiment av sängar, med kvalitet och komfort i fokus. Välj bland välkända varumärken likt Hilding, AirBreeze och Englesson. 
 
Vi spenderar en tredjedel av våra liv i sängen. Det är därför en god idé att investera i sin sömn. Hos oss på Tibergs Möbler hittar du kvalitativa sängar för god sömn, värda att investera i. Välj och vraka bland ramsängar, kontinentalsängar och ställbara sängar på kampanj. 
 
Gott om bredd är A och O för att sova gott. Hos oss hittar du olika bredder – från enkelsängar, till dubbelsängar. Vi erbjuder bredder från 120x200 centimeter, till 160x200 och 180x200 centimeter på REA. 
 

Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss. Vi erbjuder Klarna som betalningsmedel, för att säkerställa att betalningen är säker. Betala med det valfritt medel: hur, när och var det passar dig. 

Vi erbjuder dessutom prisgaranti (även mot oss själva!), i upp till 30 dagar efter köp. Prisgarantin garanterar att du får det lägsta priset på marknaden.
Välkommen hem till oss på Tibergs Möbler!
 

Aktuella kampanjer och erbjudanden på sängar

Här hittar du aktuella sängar på kampanj - Just nu bra erbjudanden på många av våra sängar!

Köp sängar på rea - Online och i butik i Göteborg

Välkommen att besöka sängavdelningen på vår butik på Bangatan 19 i Göteborg. Vi erbjuder sängar från välkända varumärken så som Hilding, Englesson och Airbreeze. Våra kunniga säljare hjälper dig att hitta just din säng. Våra kampanjer och erbjudanden på sängar gäller både online och i vår möbelbutik i Göteborg.

Du är varmt välkommen att besöka oss under våra öppettider, alla dagar i veckan.

Tibergs Möbler - Din destination för sängar, möbler och inredning

Ta del av fler erbjudanden och kampanjer under året! Här har vi samlat en mängd olika erbjudanden och kampanjer, som String system, Sängar, FårskinnsfåtöljerLamino, Bäddsoffskampanj, Allt för hemmakontoretMatgruppskampanj, Black Friday, Mellandagsrea, Easter Sale, Sommarrea eller vår stora Soffkampanj. Passa på att skaffa något nytt till hemmet till ett fantastiskt pris. Håll utkik på vår kampanjsida för att inte missa vad som är aktuellt just nu!

Vanliga frågor om sängar

Vi vet inte alltid när nästa kampanj börjar. Vi erbjuder däremot alltid prisgaranti (även mot oss själva!), i upp till 30 dagar efter beställning.

Vill du ta del av kommande kampanjer? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, för att inte missa kommande REA på sängar.

Ja! Hos oss på Tibergs Möbler kan du boka rådgivning, tillsammans med en sängrådgivare. Rådgivningen innefattar kostnadsfri konsultation på plats i vår butik, utan krav på köp.

Har du frågor? Vi har svaren! Du är varmt välkommen att kontakta oss med frågor och funderingar. Vi finns att nå via telefon, mejl eller med ett besök i vår butik på Bangatan 19.