Filtrera
Sortera

Designade matgrupper på kampanj

Här laddar vi för kommande matgruppskampanjer.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa kampanjpriser på matgrupper eller andra bra erbjudanden. 

Matplats för alla

Vad är ett hem utan en matplats med bord och stolar? Det är kring matbordet vi delar många av livets små vardagliga händelser. Vare sig du behöver ett klaffbord för det lilla köket eller är i behov av ett stort matsalsbord med tilläggsskivor har vi något för dig. Stora, små, runda, med eller utan ilägg, eller varför inte ett modernt plankbord? Flera av våra matbord går även att designa och anpassa efter dina behov.

Glöm heller inte vikten av att sitta skönt vid bordet. Är du i behov av en vackert klädd och bekväm stol för långa middagar? Eller är du på jakt efter en rejäl och stabil köksstol som tål kladd från barn? Oavsett vad du söker för stol hittar du flera olika alternativ hos oss på Tibergs Möbler. 

Köp matgrupper på rea, både online och i butik i Göteborg

Du är välkommen att besöka vår butik på Bangatan 19 i Göteborg. Kampanjen gäller både i butik och online. Butiken är full av köksbord, köksstolar, barbord och barstolar i inspirerande miljöer. Personalen hjälper dig med frågor och funderingar kring form, färg, mått och material. Välkommen hem till oss på Tibergs Möbler – alla dagar i veckan! 

Tibergs Möbler - Din destination för matgrupper, möbler och inredning

Ta del av fler erbjudanden och kampanjer under året! Här har vi samlat en mängd olika erbjudanden och kampanjer, som String system, Sängar, FårskinnsfåtöljerLamino, Bäddsoffskampanj, Allt för hemmakontoretMatgruppskampanj, Black Friday, Mellandagsrea, Easter Sale, Sommarrea eller vår stora Soffkampanj. Passa på att skaffa något nytt till hemmet till ett fantastiskt pris. Håll utkik på vår kampanjsida för att inte missa vad som är aktuellt just nu!