Filtrera
Sortera

Mellandagsrea 2022 – Fynda designmöbler och inredning hos Tibergs Möbler

Mellandagsrea 2022 på Tibergs Möbler! Vad vill du fynda? Du hittar ett stort sortiment av designade möbler hos oss, för alla stilar och smaker. Välj och vraka bland soffor, sängar, bord och förvaring. 

Årets Mellandagsrea - Både online och i butik

Kampanjen pågår på vår hemsida, men även i vår butik. Vår butik ligger på Bangatan 19 i Majorna, Göteborg. Du hittar inspirerande miljöer här; fyllda med möbler, inredning och belysning från ledande varumärken likt String, Gubi och Naver Collection.

Du är varmt välkommen att besöka oss, alla dagar i veckan. Har du frågor eller funderingar? Du har alltid möjlighet att kontakta oss via telefon eller mejl. Vi hjälper dig en bit på vägen, eller hela vägen in i mål. Välkommen hem till oss på Tibergs Möbler! 

Tibergs Möbler - Din destination för möbler och inredning

Ta del av fler erbjudanden och kampanjer under året! Här har vi samlat en mängd olika erbjudanden och kampanjer, som String system, Sängar, FårskinnsfåtöljerLamino, Bäddsoffskampanj, Allt för hemmakontoretMatgruppskampanj, Black Friday, Mellandagsrea, Easter Sale, Sommarrea eller vår stora Soffkampanj. Passa på att skaffa något nytt till hemmet till ett fantastiskt pris. Håll utkik på vår kampanjsida för att inte missa vad som är aktuellt just nu!