REA - Fårskinnsfåtöljer på kampanj

Filtrera
Sortera

Designade fårskinnsfåtöljer på kampanj

Här fyndar du fårskinnsfåtöljer på REA! Hos oss på Tibergs Möbler kan du välja fårskinnsfåtöljer från flera välkända varumärken. Utforska vårt sortiment i olika modeller och stilar. Välj och vraka bland klassiker likt Lamino från Swedese, Easy från Conform och Focus från Bröderna Anderssons.

För att säkerställa det lägsta priset på marknaden erbjuder vi prisgaranti, i upp till 30 dagar efter ditt köp. Vi erbjuder även säkra betalningar med Klarna, för att du ska känna dig trygg i ditt köp. Välj den betalningsmetod som passar dig bäst. 

Behöver du hjälp på vägen? Vår personal besvarar alla frågor och funderingar du kan tänkas ha. Välkommen att kontakta oss på telefon, mail eller med ett besök i vår butik. 

Aktuella kampanjer och erbjudanden på Fårskinnsfåtöljer

Här hittar du aktuella fåtöljer på kampanj från några av marknadens ledande varumärken såsom Swedese, Conform, Brunstad, Bruno Mathsson och Bröderna Anderssons.

Köp fårskinnsfåtöljer på rea - Online och i butik i Göteborg

Vill du sitta, luta och ligga innan du bestämmer dig? Du är varmt välkommen att besöka vår butik på Bangatan 19 i Göteborg för att testa våra olika fårskinnsfåtöljer. Kampanjen gäller online, men även i butik.

Vår kunniga personal hjälper dig med frågor och funderingar kring val av fårskinnsfåtölj. Du är varmt välkommen att besöka oss under våra öppettider, alla dagar i veckan. Välkommen hem till oss på Tibergs Möbler! 

Tibergs Möbler - Din destination för fårskinnsfåtöljer, möbler och inredning

Ta del av fler erbjudanden och kampanjer under året! Här har vi samlat en mängd olika erbjudanden och kampanjer, som String system, Sängar, FårskinnsfåtöljerLamino, Bäddsoffskampanj, Allt för hemmakontoretMatgruppskampanj, Black Friday, Mellandagsrea, Easter Sale, Sommarrea eller vår stora Soffkampanj. Passa på att skaffa något nytt till hemmet till ett fantastiskt pris. Håll utkik på vår kampanjsida för att inte missa vad som är aktuellt just nu!