REA - Furninova soffor och fåtöljer på kampanj

Filtrera
Sortera

Sommarrea 2024

15% rabatt på Furninova 

Just nu 15% på möbler från Furninova. Hitta favorit soffan eller sänggaveln hos oss.

Furninova tillverkar möbler med en bred internationell stil, alltid med uppmärksamhet på detaljer. Alla deras soffor och sängar gjorda av trä från ansvarsfullt skogsbruk, FSC®-certifierade. Furninova har ett stort urval av modeller som går att få i många olika tyger och läder så du kan få den som passar bäst för dig och ditt hem

*Kampanjen gäller på ord. priser t.o.m. 31 juli 2024.

Sommarrea 2024

Upp till 20% rabatt på möbler & inredning!

+ upp till 50% rabatt på mängder av utställningsmöbler.

Välkommen att handla soffor, sängar, mattor, matbord med mera hos Tibergs Möbler. Vi erbjuder upp till 20% rabatt* – samt upp till 50% på utställningsmöbler. Vad väntar du på? Ta tillfället i akt och fynda möbler, inredning och belysning till nedsatta priser.

*Kampanjen gäller på ord. priser t.o.m. 21 juli 2024. Gäller ej Sits, String Furniture, Relief, Heymat, Le Klint och Stolab.

Tibergs Möbler - Din destination för soffor och fåtöljer från Furninova

Ta del av fler erbjudanden och kampanjer under året! Här har vi samlat en mängd olika erbjudanden och kampanjer, som String system, Sängar, FårskinnsfåtöljerLamino, Bäddsoffskampanj, Allt för hemmakontoretMatgruppskampanj, Black Friday, Mellandagsrea, Easter Sale, Sommarrea eller vår stora Soffkampanj. Passa på att skaffa något nytt till hemmet till ett fantastiskt pris. Håll utkik på vår kampanjsida för att inte missa vad som är aktuellt just nu!