Handla Hans K på kampanj hos Tibergs Möbler

REA - Hans K på kampanj

Filtrera
Sortera

Sommarrea 2024

15% rabatt på utvalda möbler från Hans K

Just nu rabatt på möbler och förvaring till matsalen.

Hitta populära serier så som Zigzag, Rainbow och Raqcuet till kampanjpris. Hans K skapar moderna och tidlösa möbler i hållbara material. Varumärket kännetecknas av modern känsla och en perfekt balans mellan kunskap från flera generationer och innovativ design.

*Kampanjen gäller ord.priser. tom 21 juli 2024. Erbjudandet gäller ej oljad ek.

Sommarrea 2024

Upp till 20% rabatt på möbler & inredning!

+ upp till 50% rabatt på mängder av utställningsmöbler.

Välkommen att handla soffor, sängar, mattor, matbord med mera hos Tibergs Möbler. Vi erbjuder upp till 20% rabatt* – samt upp till 50% på utställningsmöbler. Vad väntar du på? Ta tillfället i akt och fynda möbler, inredning och belysning till nedsatta priser.

*Kampanjen gäller på ord. priser t.o.m. 21 juli 2024. Gäller ej Sits, String Furniture, Relief, Heymat, Le Klint och Stolab.

Tibergs Möbler - Din destination för möbler och inredning från Hans K

Ta del av fler erbjudanden och kampanjer under året! Här har vi samlat en mängd olika erbjudanden och kampanjer, som String system, Sängar, FårskinnsfåtöljerLamino, Bäddsoffskampanj, Allt för hemmakontoretMatgruppskampanj, Black Friday, Mellandagsrea, Easter Sale, Sommarrea eller vår stora Soffkampanj. Passa på att skaffa något nytt till hemmet till ett fantastiskt pris. Håll utkik på vår kampanjsida för att inte missa vad som är aktuellt just nu!