REA - Asplund på kampanj

Filtrera
Sortera

Sommarrea 2024

10-15% rabatt på möbler från Asplund

Upptäck Asplund – ett av Sveriges ledande design- och inredningsföretag med internationellt erkännande. Tillverkarna av bland annat av designklassikern Snö byrå som just nu är på 15% rabatt. 

*15% rabatt på Snö serien. 10% rabatt på övrigt Asplund. Kampanjen gäller på ord. priser t.o.m. 21 juli 2024.

15% rabatt på Snö serien från Asplund

Snö byrå från Asplund är inte bara en möbel, det är en del av svensk designhistoria. Skapad av Thomas Sandell och Jonas Bohlin, kombinerar denna byrå stilrenhet med funktionalitet. Med sina enkla linjer och tidlösa design har Snö byrå blivit en modern klassiker sedan den introducerades 1994.

Det finns en Snö för alla miljöer och tillfällen och genom flera färgval och storlekar kan du hitta en förvaringslösning som passar just ditt hem!

Kampanjen gäller på ord. priser t.o.m. 31 juli 2024.

Sommarrea 2024

Upp till 20% rabatt på möbler & inredning!

+ upp till 50% rabatt på mängder av utställningsmöbler.

Välkommen att handla soffor, sängar, mattor, matbord med mera hos Tibergs Möbler. Vi erbjuder upp till 20% rabatt* – samt upp till 50% på utställningsmöbler. Vad väntar du på? Ta tillfället i akt och fynda möbler, inredning och belysning till nedsatta priser.

*Kampanjen gäller på ord. priser t.o.m. 21 juli 2024. Gäller ej Sits, String Furniture, Relief, Heymat, Le Klint och Stolab.

Tibergs Möbler - Din destination för möbler och inredning från Stolab

Ta del av fler erbjudanden och kampanjer under året! Här har vi samlat en mängd olika erbjudanden och kampanjer, som String system, Sängar, FårskinnsfåtöljerLamino, Bäddsoffskampanj, Allt för hemmakontoretMatgruppskampanj, Black Friday, Mellandagsrea, Easter Sale, Sommarrea eller vår stora Soffkampanj. Passa på att skaffa något nytt till hemmet till ett fantastiskt pris. Håll utkik på vår kampanjsida för att inte missa vad som är aktuellt just nu!