REA - Lampor på kampanj

Filtrera
Sortera

Designade lampor på kampanj

Lys upp ditt hem i mörkret! Du hittar designade lampor på REA här. Hos oss på Tibergs Möbler hittar du taklampor, golvlampor, vägglampor och bordslampor för alla stilar och smaker. Välj och vraka bland välkända varumärken likt Gubi, Kartell, Secto Design och By Lassen.

Välkommen att handla lampor på REA hos oss på Tibergs Möbler. Vi erbjuder säkra betalningar med Klarna, för att du ska känna dig trygg när du betalar ditt fynd. Betala med det betalmedel som känns bäst – hur, när och var det passar dig.
 

Vi erbjuder även prisgaranti, i upp till 30 dagar efter ditt köp. Med prisgarantin ser du till att få det lägsta priset på marknaden.

Har du frågor eller funderingar? Vi finns här för dig! Vi hjälper dig en bit på vägen, eller också hela vägen om du önskar det. Kontakta oss på telefon, mejl eller med ett besök i vår butik.

Aktuella kampanjer och erbjudanden på lampor och belysning

Just nu har vi ingen aktuell kampanj på lampor.

Här hittar du aktuella lampor på kampanj från några av marknadens ledande varumärken så som Gubi, Secto, Örsjö Belysning, Kartell och Normann Copenhagen.

Vill du ta del av framtida kampanjer? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här, för att inte missa framtida rabatter eller erbjudanden på lampor. Det vill du inte missa! 

Köp lampor på rea - Online och i butik i Göteborg

Du är varmt välkommen att besöka vår butik på Bangatan 19 i Göteborg. REA hos oss gäller både online och i butik. Butiken är full av lampor, i inspirerande miljöer. Lys upp ditt hem och tillvaro med en designad lampa från oss på Tibergs Möbler! Personalen hjälper dig med frågor och funderingar kring val av storlek, färg och material. Välkommen hem till oss på Tibergs Möbler – alla dagar i veckan. 

Tibergs Möbler - Din destination för lampor, belysning, möbler och inredning

Ta del av fler erbjudanden och kampanjer under året! Här har vi samlat en mängd olika erbjudanden och kampanjer, som String system, Sängar, FårskinnsfåtöljerLamino, Bäddsoffskampanj, Allt för hemmakontoretMatgruppskampanj, Black Friday, Mellandagsrea, Easter Sale, Sommarrea eller vår stora Soffkampanj. Passa på att skaffa något nytt till hemmet till ett fantastiskt pris. Håll utkik på vår kampanjsida för att inte missa vad som är aktuellt just nu!