REA - Byråar på kampanj

Filtrera
Sortera

Designade byråar på kampanj

Passa på att skapa mer förvaring i ditt hem med en byrå på kampanj. Här samlar vi alla våra byråar från olika varumärken på rea, för att göra det enkelt för dig att hitta din favorit.

Hos Tibergs möbler hittar du ett stort sortiment av byråar på rea. Välj bland flera modeller i olika stilar, färger och storlekar. Vill du ha en byrå med stora rymliga lådor, eller en nättare variant med smart förvaringslösning? Utforska våra olika varianter av byråar på rea. 

Söker du något specifikt varumärke? Vi erbjuder byråar från många ledande varumärken såsom Naver, Mavis, Gubi och Englesson

Passa på att handla en byrå, på rea till ett extra bra pris, som hjälper dig lösa förvaringen hemma på ett snyggt och praktiskt vis.

På Tibergs möbler kan du känna dig trygg med ditt köp. Vi erbjuder prisgaranti på hela vårt sortiment, i upp till 30 dagar efter köp. Prisgarantin säkerställer att du får det bästa priset på hela marknaden. 

Önskar du få din byrå hemlevererad? Vi erbjuder vi fri frakt hem till dig - tryggt, smidigt och bekvämt. Har du frågor eller funderingar? Kontakta oss på telefon, mejl eller med ett besök i vår butik.
 

Sommarrea 2024

Upp till 20% rabatt på möbler & inredning!

+ upp till 50% rabatt på mängder av utställningsmöbler.

Välkommen att handla soffor, sängar, mattor, matbord med mera hos Tibergs Möbler. Vi erbjuder upp till 20% rabatt* – samt upp till 50% på utställningsmöbler. Vad väntar du på? Ta tillfället i akt och fynda möbler, inredning och belysning till nedsatta priser.

*Kampanjen gäller på ord. priser t.o.m. 21 juli 2024. Gäller ej Sits, String Furniture, Relief, Heymat, Le Klint och Stolab.

Köp Byråar på rea - Online och i butik i Göteborg

Vill du känna på kvalitén och testa funktionen på någon av våra byråar innan du bestämmer dig? Du är varmt välkommen att besöka vår butik på Bangatan 19 i Göteborg. Vår REA gäller både online och i butik.

Vår kunniga personal hjälper dig med frågor och funderingar kring form, färg, mått och material så att du kan hitta den rätta byrån för dig. Välkommen till oss på Tibergs möbler.

Tibergs Möbler - Din destination för byråar, förvaring, möbler och inredning

Ta del av fler erbjudanden och kampanjer under året! Här har vi samlat en mängd olika erbjudanden och kampanjer, som String system, Sängar, FårskinnsfåtöljerLamino, Bäddsoffskampanj, Allt för hemmakontoretMatgruppskampanj, Black Friday, Mellandagsrea, Easter Sale, Sommarrea eller vår stora Soffkampanj. Passa på att skaffa något nytt till hemmet till ett fantastiskt pris. Håll utkik på vår kampanjsida för att inte missa vad som är aktuellt just nu!

Vanliga frågor om Byråar

På vår kampanjsida under respektive kampanj hittar du datum för hur länge vår rea gäller på våra byråar.

Vi vet inte alltid i förväg när kampanjer på byråar kommer startas. Däremot erbjuder vi alltid prisgaranti på ditt köp och även upp till 30 dagar efter ditt köp (prisgarantin gäller även mot oss själva) för att du ska kunna känna dig trygg med din beställning.


I vår butik på Bangatan 19 i Göteborg kan vi ibland ha fler byråar på rea än vad som visas online. I butiken säljer vi ibland ut skyltexemplar och lagervaror till väldigt bra priser.