Easy Fåtölj med fotpall i fårskinnet Graphite, bredvid en tänd brasa

REA - Fåtöljer på kampanj

Filtrera
Sortera

Designade fåtöljer på kampanj

Hos oss på Tibergs möbler hittar du ett stort sortiment av fåtöljer på rea. Upptäck mängder av designade och bekväma fåtöljer i olika modeller och komforter. Här samlar vi alla fåtöljer på kampanj från olika varumärken för att du enkelt ska hitta din favorit - till ett riktigt bra pris.

I vårt sortiment hittar du enkelt en fåtölj efter dina önskemål. Här finns bland annat många bekväma fåtöljer med höga ryggar som passar perfekt som läsfåtölj eller tv-fåtölj. Och för dig som önskar vila fötterna finns många fåtöljer med kompletterande fotpall på rea. Se även vårt breda utbud av fårskinnsfåtöljer med pall på kampanj. De är både bekväma, praktiska och sköna att sitta på.

I vårt utbud finns också fåtöljer med låg rygg som clubfåtöljer eller moderna, kommande klassiker. De är ofta bekväma och lättplacerade och kan enkelt kompletteras till befintlig soffgrupp eller placeras flera tillsammans i en grupp. 

Önskar du en riktig designklassiker till fåtölj? Då erbjuder vi bland annat fåtöljen Lamino från Swedese samt Jetson och Eva från Bruno Mathsson International. Tidlösa klassiker som håller under lång tid framöver.

På Tibergs möbler kan du känna dig trygg med ditt köp. Vi erbjuder prisgaranti på hela vårt sortiment upp till 30 dagar efter köp. Önskar du få din fåtölj hemlevererad? Vi erbjuder fri frakt hem till dig - smidigt och bekvämt. 

Sommarrea 2024

Upp till 20% rabatt på möbler & inredning!

+ upp till 50% rabatt på mängder av utställningsmöbler.

Välkommen att handla soffor, sängar, mattor, matbord med mera hos Tibergs Möbler. Vi erbjuder upp till 20% rabatt* – samt upp till 50% på utställningsmöbler. Vad väntar du på? Ta tillfället i akt och fynda möbler, inredning och belysning till nedsatta priser.

*Kampanjen gäller på ord. priser t.o.m. 21 juli 2024. Gäller ej Sits, String Furniture, Relief, Heymat, Le Klint och Stolab.

Köp fåtöljer på rea - Online och i butik i Göteborg

Du är välkommen att besöka oss i vår butik på Bangatan 19 i Göteborg för att se våra fåtöljer till kampanjpris. Kampanjerna gäller alltid både i butik och online. I vår butik har vi ett stort utbud av fåtöljer i olika modeller och utförande i inspirerande miljöer. Här kan du prova dig fram för att känna vilken fåtölj som passar dig bäst. Vår personal hjälper dig med frågor och funderingar kring modell, funktion och material. Välkommen in till oss så hjälper vi dig att hitta din rätta fåtölj. 

Tibergs Möbler - Din destination för fåtöljer, möbler och inredning

Ta del av fler erbjudanden och kampanjer under året! Här har vi samlat en mängd olika erbjudanden och kampanjer, som String system, Sängar, FårskinnsfåtöljerLamino, Bäddsoffskampanj, Allt för hemmakontoretMatgruppskampanj, Black Friday, Mellandagsrea, Easter Sale, Sommarrea eller vår stora Soffkampanj. Passa på att skaffa något nytt till hemmet till ett fantastiskt pris. Håll utkik på vår kampanjsida för att inte missa vad som är aktuellt just nu!