REA - Mattor på kampanj

Filtrera
Sortera

Designade mattor på kampanj

Hos oss på Tibergs Möbler hittar du mattor med hög design- och kvalitetsfaktor på kampanj. Mattorna finns i flera färger och former. Vilken form väljer du? Rund? Rektangulär? Kvadratisk? Det spelar ingen roll vilken färg eller form du föredrar – hos oss hittar du mattor för alla stilar och smaker.

Vi erbjuder välkända varumärken likt Linie Design, Classic Collection och Pappelina att välja från.

Mattorna finns dessutom i olika storlekar. Du kanske är ute efter en stor matta i 200x300 centimeter på REA? Eller en mindre matta i 140x200 centimeter? Hos oss på Tibergs Möbler hittar du flera storlekar på kampanj.
 

Vi erbjuder prisgaranti i upp till 30 dagar efter ditt köp. Prisgarantin ser till att du får det lägsta priset på marknaden. För att du ska känna dig trygg när du handlar hos oss erbjuder vi även säkra betalningar via Klarna. 

Har du frågor eller funderingar? Vi finns här för dig! Vi hjälper dig en bit på vägen, eller hela vägen. Kontakta oss på telefon, mejl eller med ett besök i vår butik.

Välkommen hem till oss på Tibergs Möbler!
 

Sommarrea 2024

Upp till 20% rabatt på möbler & inredning!

+ upp till 50% rabatt på mängder av utställningsmöbler.

Välkommen att handla soffor, sängar, mattor, matbord med mera hos Tibergs Möbler. Vi erbjuder upp till 20% rabatt* – samt upp till 50% på utställningsmöbler. Vad väntar du på? Ta tillfället i akt och fynda möbler, inredning och belysning till nedsatta priser.

*Kampanjen gäller på ord. priser t.o.m. 21 juli 2024. Gäller ej String Furniture, Relief, Heymat, Le Klint och Stolab.

Köp mattor på rea - Online och i butik i Göteborg

Du är varmt välkommen att besöka vår butik på Bangatan 19 i Göteborg. Kampanjen gäller både i butik och på tibergsmobler.se. Butiken är fylld av inspirerande miljöer, med mattor i olika färger och former. Personalen hjälper dig med frågor och funderingar kring val av mått och material. Välkommen hem till oss på Tibergs Möbler – alla dagar i veckan! 

Tibergs Möbler - Din destination för mattor, möbler och inredning

Ta del av fler erbjudanden och kampanjer under året! Här har vi samlat en mängd olika erbjudanden och kampanjer, som String system, Sängar, FårskinnsfåtöljerLamino, Bäddsoffskampanj, Allt för hemmakontoretMatgruppskampanj, Black Friday, Mellandagsrea, Easter Sale, Sommarrea eller vår stora Soffkampanj. Passa på att skaffa något nytt till hemmet till ett fantastiskt pris. Håll utkik på vår kampanjsida för att inte missa vad som är aktuellt just nu!