Springdale Skrivbord i svart ask med två vaser

REA - Skrivbord på kampanj

Filtrera
Sortera

Designade skrivbord på kampanj

Passa på att inreda ditt kontor med ett skrivbord på rea. Här samlar vi alla våra skrivbord på kampanj för att göra det enkelt för dig att hitta din favorit.

Hos Tibergs möbler hittar du ett stort sortiment av skrivbord till din arbetsplats eller hemmakontor på rea. Välj bland alla våra skrivbord i olika former och utföranden från olika varumärken.

För dig som önskar en bra och ergonomisk arbetsplats hemma erbjuder vi det höj-och sänkbara skrivbordet från String Furniture. Här har du möjlighet att justera höjden ut efter dagens arbete. Skrivbordsskivan går att välj i flera olika utföranden som vit, ask eller ek. För dig som önskar ett skrivbord i ditt sovrum eller vardagsrum så kan du med fördel välja ett snyggt och designat skrivbord från Gubi eller Norr 11. De smälter väl in i övrig inredning med sin stilrena design. Vill du kunna utforma ditt skrivbord efter egna önskemål? Då finns våra modeller från Kristensen och Kristensen att välja på. Här väljer du på modell, träslag och färger efter önskemål. 
 

På Tibergs möbler kan du känna dig trygg med ditt köp. Vi erbjuder prisgaranti på hela vårt sortiment, i upp till 30 dagar efter köp. Prisgarantin säkerställer att du får det bästa priset på hela marknaden. 

Önskar du få ditt skrivbord hemlevererat? Vi erbjuder fri frakt hem till dig - tryggt, smidigt och bekvämt. Har du frågor eller funderingar? Kontakta oss på telefon, mejl eller med ett besök i vår butik.
 

Sommarrea 2024

Upp till 20% rabatt på möbler & inredning!

+ upp till 50% rabatt på mängder av utställningsmöbler.

Välkommen att handla soffor, sängar, mattor, matbord med mera hos Tibergs Möbler. Vi erbjuder upp till 20% rabatt* – samt upp till 50% på utställningsmöbler. Vad väntar du på? Ta tillfället i akt och fynda möbler, inredning och belysning till nedsatta priser.

*Kampanjen gäller på ord. priser t.o.m. 21 juli 2024. Gäller ej Sits, String Furniture, Relief, Heymat, Le Klint och Stolab.

Köp skrivbord på rea - Online och i butik i Göteborg

Vill du klämma och känna och se olika utföranden på några av våra skrivbord innan du bestämmer dig? Då är du välkommen att besöka vår butik på Bangatan 19 i Göteborg. Vår rea på skrivbord gäller både online och i butik.

I vår butik hjälper vår kunniga personal dig gärna med frågor och funderingar kring form, färg, mått och material så att du hittar rätt skrivbord för dig. Välkommen att utforska vårt sortiment på Tibergs möbler

Tibergs Möbler - Din destination för skrivbord, möbler och inredning

Ta del av fler erbjudanden och kampanjer under året! Här har vi samlat en mängd olika erbjudanden och kampanjer, som String system, Sängar, FårskinnsfåtöljerLamino, Bäddsoffskampanj, Allt för hemmakontoretMatgruppskampanj, Black Friday, Mellandagsrea, Easter Sale, Sommarrea eller vår stora Soffkampanj. Passa på att skaffa något nytt till hemmet till ett fantastiskt pris. Håll utkik på vår kampanjsida för att inte missa vad som är aktuellt just nu!

Vanliga frågor om skrivbord

På vår kampanjsida under respektive kampanj hittar du datum för hur länge vår rea gäller på våra skrivbord.

Vi vet inte alltid i förväg när en  kampanj på skrivbord kommer startas. Däremot erbjuder vi alltid prisgaranti på din order och även upp till 30 dagar efter beställning (prisgarantin gäller även mot oss själva) för att du ska kunna känna dig trygg med ditt köp hos oss.

I vår butik på Bangatan 19 i Göteborg kan vi ibland ha fler skrivbord på rea än vad som visas online. I butiken säljer vi ibland ut skyltexemplar och lagervaror till väldigt bra priser.