REA - Bord på kampanj

Filtrera
Sortera

Designade bord på kampanj

Hos Tibergs Möbler hittar du ett stort sortiment av bord på rea. Upptäck mängder av designade bord i olika storlekar, material och funktioner. Här samlar vi alla bord på kampanj från olika varumärken så att du enkelt kan hitta din favorit - till ett riktigt bra reapris.

Vi har bord i alla olika modeller - från små soffbord, sidobord och satsbord till stora generösa matbord som rymmer hela familjen. Oavsett vilken typ av bord på rea du söker kan du hitta det hos oss.

Passa på att utforska våra bord från vår leverantör Rowico Home. Här har vi ett stort utbud av både soffbord och matbord som är både trendiga och prisvärda. Eller se alla våra exklusiva och väl designade bord från Gubi och Ethnicraft. De tillverkar spännande modeller i coola material. Låt oss inspirera dig till att hitta det bord på kampanj som du är ute efter.

På Tibergs Möbler kan du känna dig trygg med ditt köp. Vi erbjuder prisgaranti på hela vårt sortiment upp till 30 dagar efter ditt köp. Betalar gör du tryggt med Klarna och önskar du få ditt matbord hemlevererat? Då erbjuder vi en fri frakt hem till dig - smidigt och bekvämt. 
 

Sommarrea 2024

Upp till 20% rabatt på möbler & inredning!

+ upp till 50% rabatt på mängder av utställningsmöbler.

Välkommen att handla soffor, sängar, mattor, matbord med mera hos Tibergs Möbler. Vi erbjuder upp till 20% rabatt* – samt upp till 50% på utställningsmöbler. Vad väntar du på? Ta tillfället i akt och fynda möbler, inredning och belysning till nedsatta priser.

*Kampanjen gäller på ord. priser t.o.m. 21 juli 2024. Gäller ej Sits, String Furniture, Relief, Heymat, Le Klint och Stolab.

Köp bord på rea - Online och i butik i Göteborg

Välkommen att besöka vår butik på Bangatan 19 i Göteborg. Här har du möjlighet att känna på kvalitén och testa funktioner på alla våra bord. Butiken är full av inspirerande miljöer med bord i alla modeller och här finns också vår kunniga personal som gärna hjälper dig med frågor och funderingar kring form, färg, mått och material. 

Kampanjen gäller både online, och i butik. Välkommen till oss på Tibergs Möbler.

Tibergs Möbler - Din destination för bord, möbler och inredning

Ta del av fler erbjudanden och kampanjer under året! Här har vi samlat en mängd olika erbjudanden och kampanjer, som String system, Sängar, FårskinnsfåtöljerLamino, Bäddsoffskampanj, Allt för hemmakontoretMatgruppskampanj, Black Friday, Mellandagsrea, Easter Sale, Sommarrea eller vår stora Soffkampanj. Passa på att skaffa något nytt till hemmet till ett fantastiskt pris. Håll utkik på vår kampanjsida för att inte missa vad som är aktuellt just nu!

Vanliga frågor om bord

På vår kampanjsida under respektive kampanj hittar du datum för hur länge vår rea gäller på våra bord.

Vill du ha koll på när våra kampanjer startar och slutar? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, för att inte missa kommande kampanjer på våra bord.
 

Du hittar ett stort sortiment av bord i alla former på rea hos oss på Tibergs Möbler.

Du är välkommen att kontakta oss med frågor och funderingar kring kampanjen. Vi finns att nå på telefon eller mejl, på webshop@tibergsmobler.se