REA - Soffbord på kampanj

Filtrera
Sortera

Designade soffbord på kampanj

Letar du efter ett soffbord på rea? Hos oss på Tibergs Möbler hittar du ett brett utbud av soffbord på rea, för alla stilar och smaker. Välj bland välkända varumärken likt Gubi, Bordbirger och Rowico Home.

Upptäck våra soffbord i flera färger och former. Utforska runda eller rektangulära; låga eller höga; breda eller smala varianter. Vilket material önskar du? Våra soffbord finns i flera olika stilar för att du ska hitta ett som passar ditt vardagsrum bäst. Välj och vraka bland till exempel marmor, ek och valnöt. 

Hos oss på Tibergs Möbler kan du känna dig trygg när du köper soffbord på rea. Vi erbjuder bland annat betalningar med Klarna, för att säkerställa säkra betalningar.

Vi erbjuder dessutom prisgaranti, i upp till 30 dagar efter ditt köp. Prisgarantin garanterar att du får det lägsta priset på marknaden.

Har du frågor? Vi har svaren! Kontakta oss på telefon, mejl eller med ett besök i vår butik. Vi hjälper dig en bit, eller hela vägen.

Välkommen hem till oss på Tibergs Möbler! 
 

Sommarrea 2024

Upp till 20% rabatt på möbler & inredning!

+ upp till 50% rabatt på mängder av utställningsmöbler.

Välkommen att handla soffor, sängar, mattor, matbord med mera hos Tibergs Möbler. Vi erbjuder upp till 20% rabatt* – samt upp till 50% på utställningsmöbler. Vad väntar du på? Ta tillfället i akt och fynda möbler, inredning och belysning till nedsatta priser.

*Kampanjen gäller på ord. priser t.o.m. 21 juli 2024. Gäller ej Sits, String Furniture, Relief, Heymat, Le Klint och Stolab.

Köp soffbord på rea - Online och i butik i Göteborg

Du är varmt välkommen att besöka vår butik på Bangatan 19 i Göteborg. Kampanjen gäller både online och i butik. 

Du hittar välkända varumärken likt Gubi, Torkelson och Rowico Home här. Personalen hjälper dig med frågor och funderingar kring val av mått och material. 

Välkommen hem till oss på Tibergs Möbler – alla dagar i veckan. 

Tibergs Möbler - Din destination för soffbord, möbler och inredning

Ta del av fler erbjudanden och kampanjer under året! Här har vi samlat en mängd olika erbjudanden och kampanjer, som String system, Sängar, FårskinnsfåtöljerLamino, Bäddsoffskampanj, Allt för hemmakontoretMatgruppskampanj, Black Friday, Mellandagsrea, Easter Sale, Sommarrea eller vår stora Soffkampanj. Passa på att skaffa något nytt till hemmet till ett fantastiskt pris. Håll utkik på vår kampanjsida för att inte missa vad som är aktuellt just nu!