Stockholm 2.0 Vitrinskåp i svart

REA - Vitrinskåp på kampanj

Filtrera
Sortera

Designade vitrinskåp på kampanj

Förnya din inredning med ett vackert vitrinskåp på kampanj. Här samlar vi våra vitrinskåp som finns på rea just nu så att det blir enkelt att hitta din favorit hos oss.

I vårt breda utbud hittar du vitrinskåp i olika utföranden och modeller. Inred ditt hem med ett vitrinskåp i vardagsrummet, i köket eller i passagen i ditt hem för att förvara vackra tillhörigheter som glas och porslin. Med belysning och glasdörrar i vitrinskåpet får du en vacker inredningsdetalj i hemmet.

Passa på att handla ett fint vitrinskåp på rea till ett riktigt bra pris. Välj bland vitrinskåp i olika träslag som ek och ask i olika behandlingar från Kristensen och Kristensen. De tillverkar vitrinskåp efter din beställning där du kan bestämma allt ifrån modell och material till färg på benen. Eller se alla lättplacerade och prisvärda vitrinskåp på kampanj i olika storlekar och utföranden från Rowico Home som bidrar till ett riktigt trendigt hem.
 

För dig som annars önskar en möbel utöver det vanliga har vi vitrinskåp Ak2780 från Naver Collection där varje detalj är genomarbetad till perfektion.

Hos Tibergs möbler kan du känna dig trygg med ditt köp oavsett om du är ute efter ett vitrinskåp på rea eller inte. Vi erbjuder alltid prisgaranti på hela vårt sortiment upp till 30 dagar efter köp. Om du önskar att få ditt vitrinskåp hemlevererat så erbjuder vi fri frakt hem till dig - smidigt och bekvämt. 
 

Sommarrea 2024

Upp till 20% rabatt på möbler & inredning!

+ upp till 50% rabatt på mängder av utställningsmöbler.

Välkommen att handla soffor, sängar, mattor, matbord med mera hos Tibergs Möbler. Vi erbjuder upp till 20% rabatt* – samt upp till 50% på utställningsmöbler. Vad väntar du på? Ta tillfället i akt och fynda möbler, inredning och belysning till nedsatta priser.

*Kampanjen gäller på ord. priser t.o.m. 21 juli 2024. Gäller ej Sits, String Furniture, Relief, Heymat, Le Klint och Stolab.

Köp vitrinskåp på rea - Online och i butik i Göteborg

Välkommen att besöka vår butik på Bangatan 19 i Göteborg. Här har du möjlighet att känna och testa några av våra vitrinskåp eller bara inspireras av vår stora utställning med fina möbler. Vår personal hjälper dig gärna med frågor och funderingar kring form, färg, mått och material så att du kan hitta din rätta förvaring. Våra kampanjer och erbjudanden gäller alltid både i butik och online. Välkommen till oss på Tibergs möbler.

Tibergs Möbler - Din destination för vitrinskåp, möbler och inredning

Ta del av fler erbjudanden och kampanjer under året! Här har vi samlat en mängd olika erbjudanden och kampanjer, som String system, Sängar, FårskinnsfåtöljerLamino, Bäddsoffskampanj, Allt för hemmakontoretMatgruppskampanj, Black Friday, Mellandagsrea, Easter Sale, Sommarrea eller vår stora Soffkampanj. Passa på att skaffa något nytt till hemmet till ett fantastiskt pris. Håll utkik på vår kampanjsida för att inte missa vad som är aktuellt just nu!

Vanliga frågor om vitrinskåp

På vår kampanjsida under respektive kampanj hittar du datum för hur länge vår rea gäller på våra vitrinskåp.

Vi vet inte alltid i förväg när kampanjer på vitrinskåp kommer startas. Däremot erbjuder vi alltid prisgaranti på ditt köp och även upp till 30 dagar efter ditt köp (prisgarantin gäller även mot oss själva) för att du ska kunna känna dig trygg med din beställning.