REA - Barstolar på kampanj

Filtrera
Sortera

Designade barstolar på kampanj


Upp till 15% rabatt barstolar

Välkommen att handla barstolar på REA hos oss på Tibergs Möbler. Vi erbjuder upp till 15% på alla barstolar och barbord i sortimentet*. Vi har någonting för alla stilar och smaker, från välkända varumärken likt Gubi och Naver Collection. Hitta en barstol i din smak bland vårt stora sortiment av barstolar på kampanj.  

*Gäller inte varumärkena Stolab och Swedese. Kampanjen gäller på ordinarie priser t.o.m. 2 oktober 2023. För Rowico Home gäller kampanjen 11 september-28 september 2023.

Köp Stolar på rea - Online och i butik i Göteborg

Vill du provsitta innan du bestämmer dig? Välkommen att besöka vår butik på Bangatan 19 i Göteborg. Kampanjen gäller både i butik och online. Butiken är full av inspirerande miljöer, med barstolar för alla smaker och stilar. Du är varmt välkommen att besöka oss alla dagar i veckan. Välkommen hem till oss på Tibergs Möbler!

Tibergs Möbler - Din destination för barstolar, möbler och inredning

Ta del av fler erbjudanden och kampanjer under året! Här har vi samlat en mängd olika erbjudanden och kampanjer, som String system, Sängar, FårskinnsfåtöljerLamino, Bäddsoffskampanj, Allt för hemmakontoretMatgruppskampanj, Black Friday, Mellandagsrea, Easter Sale, Sommarrea eller vår stora Soffkampanj. Passa på att skaffa något nytt till hemmet till ett fantastiskt pris. Håll utkik på vår kampanjsida för att inte missa vad som är aktuellt just nu!