REA - Barstolar på kampanj

Filtrera
Sortera

Sommarrea 2024

Upp till 20% rabatt på möbler & inredning!

+ upp till 50% rabatt på mängder av utställningsmöbler.

Välkommen att handla soffor, sängar, mattor, matbord med mera hos Tibergs Möbler. Vi erbjuder upp till 20% rabatt* – samt upp till 50% på utställningsmöbler. Vad väntar du på? Ta tillfället i akt och fynda möbler, inredning och belysning till nedsatta priser.

*Kampanjen gäller på ord. priser t.o.m. 21 juli 2024. Gäller ej Rowico, String Furniture, Relief, Le Klint, Grythyttan och Stolab.

Köp Stolar på rea - Online och i butik i Göteborg

Vill du provsitta innan du bestämmer dig? Välkommen att besöka vår butik på Bangatan 19 i Göteborg. Kampanjen gäller både i butik och online. Butiken är full av inspirerande miljöer, med barstolar för alla smaker och stilar. Du är varmt välkommen att besöka oss alla dagar i veckan. Välkommen hem till oss på Tibergs Möbler!

Tibergs Möbler - Din destination för barstolar, möbler och inredning

Ta del av fler erbjudanden och kampanjer under året! Här har vi samlat en mängd olika erbjudanden och kampanjer, som String system, Sängar, FårskinnsfåtöljerLamino, Bäddsoffskampanj, Allt för hemmakontoretMatgruppskampanj, Black Friday, Mellandagsrea, Easter Sale, Sommarrea eller vår stora Soffkampanj. Passa på att skaffa något nytt till hemmet till ett fantastiskt pris. Håll utkik på vår kampanjsida för att inte missa vad som är aktuellt just nu!