REA - Stolar på kampanj

Filtrera
Sortera

Designade köksstolar på kampanj

upp till 15% rabatt stolar

Välkommen att handla köksstolar på REA hos Tibergs Möbler. Vi erbjuder upp till 15% på alla stolar i sortimentet*, från välkända varumärken likt Gubi och Naver Collection. Hos oss hittar du stolar för alla hus och hem – från karmstolar, till pinnstolar och klädda stolar. Hitta din nya stol bland vårt stora sortiment av stolar på kampanj. 

*Gäller inte varumärkena Stolab och Swedese. Kampanjen gäller på ordinarie priser t.o.m. 2 oktober 2023. För Rowico Home gäller kampanjen 11 september-28 september 2023.

Designade stolar på kampanj

Hos oss på Tibergs Möbler hittar du ett stort sortiment av stolar på REA. Välj och vraka bland välkända varumärken likt Torkelson, Rowico och Naver Collection.

Vilken stol vill du sitta i? Vi erbjuder stolar för alla stilar och smaker. Utforska alltifrån klädda stolar för långa middagar, till stabila köksstolar av gedigna material. Du hittar stolar för köket, matsalen och arbetsplatsen på kampanj här!

Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss på Tibergs Möbler. Vi erbjuder betalningar med Klarna, för att du ska känna dig säker när du betalar. Betala med det medel som passar dig!

Vi erbjuder prisgaranti i upp till 30 dagar efter ditt köp. Prisgarantin säkerställer att du får det lägsta priset på marknaden.

Köp köksstolar på rea, både online och i butik i Göteborg

Vill du provsitta innan du bestämmer dig? Välkommen att besöka vår butik på Bangatan 19 i Göteborg. Kampanjen gäller både i butik och online. Butiken är full av inspirerande miljöer, med stolar för alla stilar och smaker. Du är varmt välkommen att besöka oss alla dagar i veckan. Välkommen hem till oss på Tibergs Möbler!

Tibergs Möbler - Din destination för stolar, möbler och inredning

Ta del av fler erbjudanden och kampanjer under året! Här har vi samlat en mängd olika erbjudanden och kampanjer, som String system, Sängar, FårskinnsfåtöljerLamino, Bäddsoffskampanj, Allt för hemmakontoretMatgruppskampanj, Black Friday, Mellandagsrea, Easter Sale, Sommarrea eller vår stora Soffkampanj. Passa på att skaffa något nytt till hemmet till ett fantastiskt pris. Håll utkik på vår kampanjsida för att inte missa vad som är aktuellt just nu!

Vanliga frågor om stolar på kampanj

Vi vet inte alltid när nästa kampanj börjar. Vi erbjuder däremot alltid prisgaranti (även mot oss själva!), i upp till 30 dagar efter beställning.

Vill du ta del av kommande kampanjer? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, för att inte missa kommande kampanjer på stolar
 

Vi erbjuder ett stort sortiment av stolar på REA. Hos oss på Tibergs Möbler hittar du alltifrån pinnstolar för köket, till klädda stolar för matsalen.

Du är varmt välkommen att kontakta oss med frågor och funderingar kring kampanjen. Vi finns att nå på telefon eller mejl, på webshop@tibergsmobler.se
 

Ta en titt på vår Matgrupp FAQ för inspiration! Du är varmt välkommen att kontakta oss med frågor och funderingar. Vi finns att nå på telefon, mejl eller i vår butik på Bangatan 19.