String Inspiration Stringhylla i badrum Tibergs Möbler

Inspiration String – Badrum

Om köket är hemmets hjärta så är badrummet hemmets lungor. Badrummet ska vara ett rum för avkoppling och harmoni – ett rum att lugnt andas in och andas ut i. Med stilren och praktisk badrumsförvaring med String kan du få den avkopplande oas som behövs i hemmet. String badrum skapar den ordning och reda som de flesta av oss önskar att ha i badrummet genom de praktiska hyllplanen, badrumsskåpen och med de många smarta förvaringslösningarna. Med en badrumshylla från String optimerar du utrymmet i badrummet samtidigt som du får en modern och designad känsla med din inredning.

Badrum med Stringhyllan

Badrumsskåp med String spegelskåp

Badrumsförvaring med String

Känner du igen dig i att våta handdukar och schampoflaskor hamnar på badrumsgolvet – i stället för på sina platser? Det kan lätt undvikas med String förvaring i ditt badrum. I badrummet väljer du med fördel din Stringhylla i metall, då den tål fukt och är lätt att torka av. Metallhyllorna i String System är perforerade för att du lätt ska kunna fästa upphängningskrokar och stänger på hyllan. Badrumshyllorna i metall finns med låg kant och hög kant. Beroende på vad du önskar förvara på hyllorna så kan du med fördel blanda mellan de olika modellerna.

Badrumsskåp med String spegelskåp

Stilrent vitt badrumsskåp från String spegelskåp

Behövs skåp för täckt förvaring i ditt badrum så finns flera modeller att välja på. I sortimentet från String finns ett skåp med spegeldörrar som är anpassat för just badrummet. Badrumsskåpet med spegeldörrar passar utmärkt att till exempel sätta över ett tvättställ då du får förvaring och spegel i samma möbel. Skåpen har skjutdörrar i spegelglas och finns i tre olika lackfärger: vit, grå och beige. Valet är fritt – du bygger din Stringhylla efter dina önskemål och behov.

 

Inspiration för det lilla badrummet

Fördelarna med String System är många. En av dem är Stringhyllans förmåga att anpassas efter olika rumsstorlekar. Ofta är det en större utmaning att få till en bra inredning i ett litet rum med små ytor än vad det är i stora generösa rum. För det mindre badrummet eller den lilla toaletten gäller det att optimera ytan med smart inredning utan att göra avkall på vare sig stil eller funktionalitet.

Med en Stringhylla i ditt badrum kan du få till en snygg, nätt och designad förvaring till ett rimligt pris. Ett tips för att inreda det lilla och trånga badrummet är att undvika stora kommoder under tvättstället. Intrycket blir då lätt tungt och övermöblerat. Använd i stället ytan över tvättstället eller väggen över toaletten för förvaring med ett String badrumsskåp.

Badrum smart inrett med String sidobord och hyllplan

Många produkter som förvaras i badrummet används ofta. Det är alltifrån tandborstar, hårborstar, rengöringskrämer till rakapparater. Skapa en förvaringsplats i badrummet som gör dessa produkter lättillgängliga. I stället för stängda skåp som ger ett tyngre intryck kan du bygga en Stringhylla som fungerar som ett avlastningsbord i ditt badrum. Med vägghängda gavlar i metall eller plexiglas och med några Stringhyllplan skapar du en smidig avlastningsplats i det lilla badrummet för dina handdukar och toalettartiklar. Montera din Stringhylla på väggen och du kommer lätt in under för att städa.

Stringhyllan passar fint i badrummet

Organisera ditt badrum med String

Är stressiga morgnar ett vanligt inslag hos dig? Organisera din förvaring i badrummet med en hylla från String. Använd alla smarta delar med String som kan göra vardagen lite enklare. Designa en hög Stringhylla som är golvstående och har plats för många olika delar av de smarta förvaringslösningarna som finns. Montera upp flera hyllplan så att varje familjemedlem kan få sin egen hylla att hålla ordning på. Placera barnens hyllor långt ned på sektionen så att de lätt kan nå sina saker och placera de vuxnas hyllplan högre upp där parfymflaskor och annat ömtåligt kan förvaras. 

Badrum med golvstående Stringhylla

String erbjuder String Organizer som en smart del av förvaringen. String Organizer är små förvaringsboxar som gör det enkelt att organisera tandborstar, kammar, hårband och sminkborstar. Du sätter enkelt fast förvaringsboxarna på en gavel i rätt höjd till rätt person. String Organizers finns i flera färger. Du kan välja en färg som matchar din övriga inredning, eller sticker ut, i din badrumshylla.

String skålplan är en annan smart förvaringslösning och som bidrar till badrummets organisering. Skålplanet har tre förvaringsskålar som passar utmärkt till att lägga hårband, hårspännen, tvättsvampar eller annat – endast behovet och fantasin sätter gränserna för vad Stringhyllan kan göra för din organisering i badrummet.

Tibergs inredare ger 5 inredningstips för String badrum

1. Sätt tandborstar i förvaringsboxarna String Organizers i anpassad höjd så att barnen kan nå dem själva.

2. Använd vägghängda gavlar i badrummet då det frigör golvyta och underlättar städningen.

3. Använd en färg på din Stringhylla som sticker ut från din övriga badrumsinredning, det ger ett designat och genomtänkt intryck.

4. Använd String plexigavlar för din badrumshylla – passar utmärkt till all annan inredning.

5. Med String Pocket får du en designad och prisvärd förvaring i ditt badrum.  Pockethyllan finns i flera utföranden som kan matcha ditt badrum – med plexigavlar, metallhyllplan eller som standard String pocket med hyllplan i trä.

Ordning och reda i badrummet med String Oranizer och String skålplan