String works i kontorslandskap

Inspiration String Kontor/ Arbetsrum

Arbetsrum och kontor blir ett alltmer självklart inslag i våra hem eftersom möjligheten att arbeta på distans ökar. En skrivbordsplats eller ett hemmakontor är en plats som ska skapa arbetsro, vara trivsam och ergonomisk. Här ska du kunna studera, arbeta hemifrån och skapa egna kreativa projekt utan störande moment. En praktisk och funktionell arbetsplats är en förutsättning för att du ska kunna arbeta effektivt. Dessutom gör en estetisk tilltalande skrivbordsplats att själva arbetet blir mycket roligare.

Vitt hyllsystem från String

Ett arbetsrum kan vara både stort och litet. Det kan vara ett separat rum, en del av ett rum, en omgjord skrubb eller liknande. Det finns många olika idéer och lösningar för var en arbetsplats kan placeras och här är det endast kreativiteten som sätter gränserna. Stringhyllans flexibilitet skapar möjligheterna för dig att kombinera en trivsam och funktionell arbetsplats där du önskar. Med Strings system kan du fritt kombinera olika moduler anpassat efter ditt arbetsrum och personliga behov. Här blir smarta och funktionella lösningar lika självklart som systemet är estetiskt tilltalande. 

String Works är sortimentet som utvecklades ur behovet att komplettera det populära hyllsystemet med smarta kontorslösningar. Här erbjuds bland annat skrivbordsskivor, elektriska höj- och sänkbara skrivbord, rullhurtsar och den omtyckta skrivbordslådan. Fortfarande med samma eleganta formspråk som Strings övriga sortiment.

Modernt hemmakontor i stilrent vitt från String Works

Skapa din arbetsplats med String Works

String är det ultimata alternativet för dig som vill skapa en organiserad och trivsam arbetsplats. Här får du chansen att kombinera ditt drömkontor anpassat efter ditt rum och dina önskemål. Utrymmet kan vara både stort och litet men med samma goda förutsättningar för en praktisk arbetsyta. Vare sig du önskar ett skrivbord för extra arbetsyta eller en helhetslösning med skrivbord och många förvaringsmöjligheter kan Strings system vara lösningen för dig och ditt rum. Här kan du dessutom skapa en unik och anpassad kombination där inget annat hem har en identisk Stringhylla.

Luftigt konferensrum inrett med stringhyllan

För att skapa en funktionell och trivsam arbetsplats behövs en bestämd plats. Det kan vara ett avskilt rum, i vardagsrummet, sovrummet eller någonstans där utrymmet är oanvänt. Här ska du kunna komma och gå utan att behöva packa upp och ner ditt arbete. Skrivbordet ska skapa gott om arbetsyta så du får plats att röra dig fritt. Goda förvaringsmöjligheter är en viktig aspekt för att kunna skapa ordning och reda vid skrivbordet. Strings hyllplan erbjuds i olika storlekar och kan monteras på gavlarna efter eget önskemål. Hyllplanen passar utmärkt till att förvara pärmar, förvaringslådor, korgar och böcker. Dessutom erbjuder sortimentet String Works mer anpassad förvaring till skrivbordet och arbetsplatser som organizers och skrivbordslåda.

Vid ett skrivbord tillbringar vi ofta flera timmar i sträck. Därför är det viktigt med en bekväm och ergonomisk arbetsplats. Ett höj- och sänkbart skrivbord eller en bekväm kontorsstol är alltid en bra investering. Anpassa datorskärmens höjd efter din kroppslängd genom att placera ett grundare hyllplan ovanför String arbetsskiva. På detta sätt kan du utnyttja gavlarnas olika nivåer för att skapa en ergonomisk arbetsplats anpassad efter dig.

Fullt utrustat hemmakontor med stringhyllan

En av de stora fördelarna med Strings system för arbetsplatsen och hemmakontoret är att du kan flytta och byta ut modulerna vid behov. Kanske att du i framtiden har en önskan om att bygga ut systemet eller komplettera med fler hyllplan eller en annan modul. Då finns möjligheten att förändra hyllsystemet för att skapa ditt drömkontor.

Organisera arbetsplatsen med String förvaring

Ett skrivbord med ordning och reda är både skönt för själen och ger dig förutsättningarna att skapa en effektiv och funktionell arbetsplats. Strings förvaringssystem erbjuder en rad olika produkter som gör det enklare för dig att organisera en arbetsplats där var sak har en given plats.

String organizers är en favorit som passar utmärkt till förvaring av pennor, saxar och små anteckningsböcker. Lådorna kan prydligt hängas på gavlarna eller på en skrivbordsraster för lättåtkomlig förvaring. Här monteras skrivbordsrastern på skrivbordsskivan vilket skapar ett rent och estetiskt intryck. Skrivbordsrastern kan även kompletteras med ett filthuvud för ljudisolerande och täckande egenskaper.


String organizer beige och skrivbordsraster

Arbetsplats med String höj- och sänkbart skrivbord

Förvaringslösningar från String erbjuds i flera olika varianter. De klassiska hyllplanen och gavlarna passar utmärkt för att kombinera en bokhylla som rymmer böcker, pärmar och lådor. Hyllan String Pocket kan också användas som vägghängd förvaring för mindre ting. Skrivbordslådan gör det möjligt att förvara sådant som används ofta som pennor och saxar och monteras på skrivbordets undersida. Den är lättåtkomlig och tar minimalt med plats.

Strings olika förvaringslösningar har ett brett användningsområde. Här är det du själv som sätter ramarna för hur du vill använda ditt utrymme för att skapa ett trivsamt hemmakontor med ordning och reda.

String-inspiration-kontor-arbetsrum-rullhurts-tibergs (1).jpg

String arbetsplats för alla åldrar

Fördelen med Strings system är att modulerna kan anpassas efter ålder och behov. Den ikoniska designen passar lika bra i ett barnrum som i ett tonårsrum. Eftersom modulerna kan fästas på gavlarnas olika nivåer kan också skrivbordsskivan eller hyllplanet anpassas efter barnets egen höjd. Här kan Strings arbetsskiva kombineras med låga golvgavlar för att skapa ett skrivbord för barn. Kombinera skrivbordet med hyllplan och Strings tidskriftshylla för förvaring av barnböcker och gosedjur. Kombinera skrivbordet med ditt barns favoritstol för att skapa en trivsam plats för att rita och pyssla.

String tidskriftshylla beige, vita väggavlar

String arbetsskiva och golvgavlar beige i barnrum

Skapa en arbetsyta för kreativitet med String

Strings förvaringssystem är även ett utmärkt alternativ till det kreativa rummet. Här finns möjligheten att skapa en kreativ förvaring- och arbetsyta till en målarateljé, designstudio eller ett syrum. En dedikerad arbetsyta med praktisk och funktionell förvaring gör att du alltid vet var verktygen finns och kan fokusera på att skapa. Med hjälp av Strings olika moduler kan du kombinera en skräddarsydd bokhylla med arbetsbänk efter egna önskemål. Ge plats åt skaparglädjen och låt dig inspireras av Strings egna lösningar.

Kombinationen på bilden består av vita vägg- och golvgavlar. Hyllplanen i ask är placerade på olika nivåer för att skapa en mer livfull och praktiskt anpassad bokhylla. Kombinationen består av skålplan för mindre förvaringslådor och ett fällbord som kan vikas in och ut vid behov.

String hyllkombination med vita gavlar och hyllplan i ask