Inspiration String Pocket

Inspiration Stringhylla

String är en klassiker. Stringhyllan har blivit tilldelad guld på Triennalen i Milano, blivit utställd på H55 i Helsingborg och gett upphov till inriktningen Swedish Design. Det är inte svårt att förstå varför; String har allt! Design. Flexibilitet. Mångsidighet. Sortimentet är fortfarande lika populärt som när Nils Strinning ritade den första Stringhyllan för över sextio år sedan. 

Hos oss på Tibergs Möbler hittar du allt du behöver för att inreda med det klassiska sortimentet av String. Hitta inspiration och utforska det välsorterade sortimentet av String

Inspiration för husets alla rum

String har nått sin klassiska status tack vare mångsidigheten. Du kan placera en Stringhylla var du än är i behov av förvaring. Det finns en Stringhylla för hallen, badrummet eller kontoret. Du kan välja mellan en hylla som hänger på väggen, står på golvet eller ett system av hyllor. Stringhyllan går till och med att placera utomhus. Vi har samlat inspiration för hur du inreder de olika rummen i hemmet med String. Låt dig inspireras av bilderna, lösningarna och förslagen.

 

Beige Stringhylla i kök

Inspiration String – Kök

Låt dig inspireras av möjligheten att med Stringhyllan skapa praktiska lösningar för förvaring i ditt kök. Det finns gott om plats för förvaring av redskap på Stringhyllan. De smarta tillbehören för bestick, knivar och glas gör det enkelt att komma åt förvaringen – så att du kan fokusera på matlagningen.

String works i kontorslandskap

Inspiration String – Kontor

String Works skapar förutsättningar för dig att fritt kombinera ett kontor med effektiva arbetsytor och smarta förvaringslösningar. Med förvaringssystem av String kan du skapa en skrivbordskombination som både sätter en stilsäker prägel på hemmet och gör själva arbetet mycket roligare. Välj och vraka i det breda sortimentet för att skapa en personlig Stringhylla anpassad efter ditt hem och dina behov.

String system vardagsrum ek svart

Inspiration String – Vardagsrum

Strings flexibla hyllsystem är den perfekta förvaringslösningen för vardagsrummet. Med String kan du skapa en generös bokhylla från golv till tak, en mediamöbel, rama in din tv eller kombinera din egen kombination. Fördelen med String är att du kan ändra om, bygga ut och komplettera din hylla i efterhand. Med String får du användning av de utrymmen i vardagsrummet som är svårmöblerade eller outnyttjade.

 

String sängbord - bygg din egen kombination med väggavel 50x30 och lådhurts 58 cm.

Inspiration String – Sovrum

Du kan skapa designade lösningar för förvaring i sovrummet med String. Stringhyllan är lika tidlös, som den är funktionell. Den kommer alltid till användning – som en hylla för böcker, som sängbord eller som en garderobslösning. Låt dig inspireras av de olika designade lösningarna att inreda sovrummet med.

 

Hallförvaring i grått

Inspiration String – Hall

Det finns bara en chans att ge ett första intryck – så låt String skapa ett bra första intryck i ditt hem. String gör det möjligt med funktionell förvaring i hallen. Du kan förvara dina ytterkläder på stänger, galgar eller krokar som du fäster på Stringhyllan. Varför inte lägga till tillbehör för förvaring av accessoarer eller ett hyllplan för skor? Det finns ändlösa möjligheter för förvaring med String.

 

Inspiration String utomhus

Inspiration String – Utomhus

String har flyttat ut. String Outdoor är ett sortiment av funktionell förvaring att använda utomhus. String Outdoor är tillverkat av tåligt stål, som tål det karga klimatet i Skandinavien. Du kan använda String Outdoor för förvaring av trädgårdsredskap, tillbehör till grillningen eller krukor. Låt dig inspireras av String Outdoor!

 

String i olika kombinationer med leksaker för barnrummet.

Inspiration String – Barnrum

String erbjuder funktionella lösningar för förvaring även för de minsta i familjen. Stringhyllan kan följa ditt barn genom åldrarna. Det är enkelt att lägga till en hylla, en gavel eller ett tillbehör i takt med att ditt barn växer. Du kan använda String för förvaring – eller som ett skrivbord för pyssel och målning. Låt dig inspireras av de lekfulla lösningarna för förvaring!

String Inspiration Stringhylla i badrum Tibergs Möbler

Inspiration String – Badrum

Badrummet är lungorna i hemmet. Det är ett rum för avkoppling och harmoni. Du kan skapa en avkopplande miljö i ditt badrum med förvaring av String. Låt dig inspireras av de olika lösningarna för förvaring – med de praktiska hyllorna, lådorna och tillbehören.

 

Bra att veta inför inredning med Stringhylla

Det kan vara knepigt att navigera i landskapet av de produkter och tillbehör String erbjuder. Vi har därför samlat en handfull hjälpsamma tips på vad som kan vara bra att tänka på när du ska inreda med en Stringhylla. 

Skillnaden mellan String Pocket och String Hyllsystem

String Pocket är en nättare modell av den klassiska Stringhyllan. String Pocket är ett färdigt paket som består av två vägghängda gavlar och tre hyllplan. Pockethyllan kan byggas ut på höjden och bredden med fler hyllor i samma storlek. String Pocket lämpar sig bättre för förvaring av mindre ting: böcker, dekorationer och växter. Hyllsystemet går att anpassa. Du kan lägga till delar, ta bort delar och anpassa efter hur mycket förvaring du behöver. 

String Pocket i färgen sage.

Att välja rätt djup  

De produkter String erbjuder har två olika djup. De är antingen 20 eller 30 centimeter djupa. Detta med undantag av String Pocket, som har ett djup av 15 centimeter. Det är fördelaktigt att välja samma djup på de olika komponenterna av din Stringhylla. Vi målar upp ett scenario: Du har bestämt dig för att köpa en Stringhylla med ett djup av 20 centimeter. Du behöver först välja en gavel med djup 20 centimeter. Du behöver sedan välja hyllplan med djup 20 centimeter. För att simplifiera: Det ska vara samma djup på gavel och hyllplan

Det finns produkter av String som endast finns i ett djup. Arbetsskivan är en sådan produkt. Var noga med att se över att djup av gavel och övriga tillbehör stämmer överens när du köper din Stringhylla. 

Att välja rätt storlek 

Det finns inga rätt eller fel när det kommer till att välja storlek. Du kan använda dig av olika längder och bredder när du skapar din Stringhylla. Flexibiliteten är en av de stora fördelarna med String. Det kan, däremot, vara bra att veta att det finns flera längder och bredder att välja. Låt oss bryta ner de olika måtten. 

Vi börjar med det viktigaste. Det finns två modeller av gavlar: de som hänger på väggen och de som står på golvet. Väggavlarna av String finns i längderna 50 och 75 centimeter. Golvgavlarna av String finns i längderna 85, 115 och 200 centimeter. Du kan använda dig av de olika modellerna och längderna när du skapar ditt system med produkter av String. 

Hyllplan finns i flera material. Ask, ek, valnöt, metall… Det finns en hel uppsjö av dem. De finns dock bara i två bredder – 58 och 78 centimeter. Du kan hålla dig till en bredd eller kombinera de två bredderna. Det är du som bestämmer hur din Stringhylla ska se ut! 

Att välja tillbehör

String erbjuder flera tillbehör till Stringhyllan som glasspjut, krokar och klädstänger. Det är bra att veta att dessa i regel bara går att använda med hyllor av metall, eftersom dessa är perforerade. Det är viktigt att du är noga med att de tillbehör du väljer går att använda med den hylla du valt att köpa. Har du funderingar? Vi specificerar vanligtvis hur man använder de olika tillbehören under beskrivning av produkten.

Att tänka på innan uppsättning av Stringhylla

Har du köpt en Stringhylla? Grattis! Vi förstår att du är ivrig över att sätta upp din Stringhylla – men glöm inte bort att planera var du ska fästa den innan du börjar borra i väggen. Du undviker på så sätt fula märken. Vi tipsar om att sätta upp tejp på väggen för att mäta upp och känna av höjden. Ta en, två eller tre dagar och känn efter om höjden är rätt. Det är viktigt att mäta innan du fäster Stringhyllan i väggen, i synnerhet om du ska placera Stringhyllan ovanför en sittmöbel. Tänk då på att det behöver finnas utrymme mellan huvudet och Stringhyllan, för att undvika att slå i huvudet. 

String system i valnöt med vita gavlar.

Att tänka på vid inredning och styling av Stringhylla 

String är en funktionell lösning för förvaring – men det går lika bra att använda Stringhyllan för att visa upp dekorationer och prydnader. Det är inte enkelt att få till stilfull inredning på en Stringhylla. Det kräver en viss finess för att få till en inredning som inte ser stel ut. 

Det är viktigt att se till att det finns en balans mellan färg och form. Inredningen blir annars ett rörigt intryck att ta in, i stället för harmoniskt. Se till att föremål med färg, längd eller bredd inte hamnar på en sida av Stringhyllan. Föremålen bör vara utspridda för att skapa ett inbjudande intryck. Det är fördelaktigt att lämna rum mellan de stilleben du skapar, för att undvika att det känns överväldigande. 

Stilfullhet i all ära – men låt oss inte försumma funktionaliteten. Det är viktigt att inredningen är stilfull, men det är lika viktigt att den fungerar på Stringhyllan. Du bör fundera över om de föremål du vill placera på din Stringhylla fungerar. Har du tänkt att använda Stringhyllan för förvaring av böcker? Se till att böckerna inte är för höga för att få plats mellan två hyllor. Detta problem kan du enkelt lösa genom att skapa ett stilleben av en trave med böcker. Stilfullt och funktionellt, på samma gång! 

Det finns mängder av ljusstakar, ljuslyktor och ljushållare som blir fina komplement på Stringhyllan – när de är släckta. Vi rekommenderar inte att ha tända ljus på Stringhyllan, då detta kan orsaka brännmärken. 

Det finns flera tips, tricks och trollerier att nämna när det kommer till hur man kan inreda Stringhyllan. Det viktigaste är att inredningen representerar dig och ditt hem. Du ska inte vara rädd för att prova dig fram. Lägg till, ta bort och ändra detaljer – för att skapa en Stringhylla som passar dig och ditt hem. 

 

 

Låt dig inspireras och bygg din egen String

Hos oss på Tibergs Möbler har du möjlighet att rita upp och bygga din Stringhylla. Med ritverktyget Build Your Own kan du prova dig fram till du hittar din kombination. Det är din fantasi som sätter gränserna!  

Det tar inte mer än några minuter att rita upp din Stringhylla. Det är lika enkelt att dra in de delar du vill ha i din kombination, som att dra ut de delar du inte vill ha i din kombination. Dra in och ut så många delar du vill. Du kan ändra färg, material och storlek på de olika delarna. Dra in, dra ut och experimentera till du känner dig nöjd. Färdig? Lägg i varukorgen!

 

Stringhyllor i beige och vitt i ett avskalat vardagsrum.

String+ tillbehör. Vit stringhylla i hallen med String galgar och krokar.

Komplettera din Stringhylla med snygga tillbehör

String erbjuder en serie av tillbehör, String+. Serien innefattar funktionella tillbehör att komplettera Stringhyllan med. Tillbehören finns i flera färger, former och material – för att passa din Stringhylla. 

String Organizer är en låda för organisering av små saker. Den passar lika bra för förvaring av pennor, som för förvaring av bestick. Den finns i flera färger. Du kan välja en färg som smälter in, eller sticker ut, i din Stringhylla. Varför inte välja flera färger? 

Stängerna passar lika bra för förvaring av kläder, som för förvaring av hängande redskap. De finns i flera bredder: 24, 53 och 72 centimeter. Stängerna ökar funktionaliteten av din Stringhylla och gör det möjligt att skapa kreativa lösningar för förvaring – i köket, hallen och badrummet. 

Det finns flera möjligheter med tillbehör av String. Hos oss på Tibergs Möbler kan du utforska det breda utbudet av tillbehör från String.