String i olika kombinationer med leksaker för barnrummet.

Inspiration String – Barnrum

Stringhyllan – det sista ditt barn blir för stor för. Barnrummet är en plats för lek. Rummet ska, mellan lekarna, vara funktionellt. Det är möjligt att välja möbler som inspirerar till lek, samtidigt som de inspirerar till en funktionell miljö. String erbjuder funktionella lösningar för förvaring, även för de minsta i familjen. Ett hyllsystem från String kan följa ditt barn genom åldrarna. Det är enkelt att öka eller minska systemet, med en gavel eller ett hyllplan. String gör det enkelt att skapa en miljö som inspirerar till lek och städning, både för dig och ditt barn. 

Här hittar du inspiration för hur du inreder barnrummet med produkter av String – från den mindre Stringhyllan String Pocket, till hela hyllsystem. 

Stringhylla för barnrum med förvaring av leksaker.

Skapa ordning och reda i barnrummet med Stringhyllan från String 

Det är lätt att det blir stökigt när saker och ting hamnar på golvet: leksaker, kläder och gosedjur. Det går att undvika en stökig miljö med funktionella lösningar för förvaring. Skapa en miljö som inspirerar med String – från String Pocket, till hela hyllsystem. String System är ett steg på vägen till att skapa en städad miljö. Hyllsystemet går att maximera eller minimera i takt med att behovet av förvaring ökar eller minskar. Det är busigt enkelt att anpassa Stringhyllan efter behov! 

Hur ska förvaringen se ut? Ett tips är att ställa ömtåliga saker, likt presenter från dop eller annan memorabilia, längst upp i systemet. De saker som används frekvent, likt gosedjur och lego, passar att ställa längst ner i systemet. Barnen kan på så sätt enkelt nå de leksaker de vill leka med. Smidigt! 

String erbjuder String Organizer, som gör det enkelt att organisera pennor, penslar och kritor. Du sätter enkelt fast lådorna på en gavel. String Organizer finns i flera färger. Du kan välja en färg som smälter in, eller sticker ut, i ditt system. Skålplan är en hjälp vid organisering. Bilden ovan visar hur du kan använda dem för att organisera leksaker. Det gör det enkelt för barnet att själv organisera leksakerna. String gör förvaring till en lek! Ge dig själv en lugn stund – med tillbehör av String. 

Hur väl känner du igen dig i att kläderna hamnar på golvet, i stället för i garderoben? Det kan du undvika, med tillbehör av String. String erbjuder flera tillbehör för upphängning av kläder. Om du väljer ett hyllplan i metall, kan du hitta flera smarta tillbehör för bland annat klädförvaring. Du behöver dock inte begränsa användningen till upphängning av kläder. Masken till maskeraden, badrocken eller halsbandet går att hänga på en krok. Visa upp ett armband barnet har pärlat på en klädstång. Det finns flera möjligheter med tillbehör av String. Bli inspirerad av de förslag bilden visar! 

Hos oss på Tibergs Möbler kan du utforska det breda utbudet av tillbehör från String. 

Stringhylla med skrivbord för stora och små 

Skrivbordet är en plats för kreativitet, nyfikenhet och uppfinning att froda. String erbjuder skrivbord för stora och små. De minsta kan använda platsen för att pärla, rita eller måla på. De största kan använda platsen för att läsa läxor, spela spel eller skapa musik på. Skrivbordet kan följa dem genom åldrarna, ända upp i vuxen ålder. Stringhyllan är en lösning för alla åldrar. 

Tumregel: Lägre gavlar till yngre barn, högre gavlar till äldre barn. Allt handlar om längd. Det är fördelaktigt att välja en kortare gavel till ett kortare barn, liksom det är fördelaktigt att välja en längre gavel till ett längre barn. Placera sedan en arbetsskiva i önskad höjd – et voilá! Ett skrivbord av String. Skrivbordet kan följa barnet genom längderna, med en hög gavel. 

Den stora fördelen med String är flexibiliteten. Det är enkelt att låta sig inspireras och skapa ett eget system. Bilden visar ett, av flera, system som går att skapa med String. Skrivbordet går att komplettera med en, två eller till och med tre hyllor för förvaring. Fyll dem med pennor, penslar och böcker. Praktiskt när kreativiteten kallar! 

Stringhylla för barnrum med skrivbord för kreativ yta.

Neonfärgad Stringhylla Pocket i barnrum.

Ge barnrummet en lekfull prägel med String

Rummet ska inspirera till lek, nyfikenhet och kreativitet. Det är inte fel att inreda med en, eller flera, klickar av färg på väggarna. String Pocket finns i flera färger, som sätter en lekfull prägel på rummet. Förvaring ska, i första hand, vara funktionell. Det innebär inte att du ska försumma färg eller form. 

Lys upp rummet med färg. String Pocket finns i flera färger: grön, rosa, neon… Välj och vraka! 

Du kan komplettera String Pocket med ytterligare förvaring. Bilden visar en kombination av String Pocket med String System. String Pocket kan vara en form av komplement till en större kombination. Du kan placera den över sängen för förvaring av böcker eller dekorationer, eller över rit- och skrivhörnan. Du kan välja olika färger för att skapa ett kontrasterande inslag i rummet. Förvaring, färg och flexibilitet – det är String Pocket.