Handla Stringhyllor för köket hos Tibergs Möbler

Inspiration String – Kök

Köket är ett av de viktigaste rummen i hemmet när det kommer till förvaring. Med köksförvaring från String Furniture kan du skapa och hålla ordning på kökets alla prylar och redskap. Tänk noga igenom vilka förvaringsbehov som finns i ditt kök – för att skapa ett kök med innovativa förvaringslösningar som ger gott om plats för glas, tallrikar och kastruller. Låt dig inspireras av Stringhyllans möjligheter att skapa praktiska och snygga förvaringslösningar med oändliga kombinationer. 

Hitta praktiska och smarta funktioner för din förvaring i köket med en, eller flera, Stringhyllor. Med Stringhyllan kan du själv kombinera din egendesignade förvaringsmöbel till ditt kök. Här kan du välja lådor för förvaring av till exempel servetter eller handdukar. Skåp gör det möjligt att förvara skafferivaror och String vitrinskåp med glasdörrar ger vacker förvaring för glas och vaser. Med Stringsystem i köket kan du dessutom skapa praktiska förvaringslösningar som hjälper dig hålla ordning på mindre köksredskap, som bestick och knivar. 

Här hittar du inspiration för hur du kan inreda ditt kök med produkter av String – från den mindre Stringhyllan String Pocket, till hela hyllsystem och färdiga kombinationer av Stringhyllor till kök


 

Stringhylla i kombination för kök. Vita stringhyllor med tillbehör för köket och beige String skåp med skjutdörrar för köket. 

Förvaring i kök med Stringhylla 

Köket är enligt många hjärtat i hemmet. Det är ofta här vi är i behov av mycket förvaring. Med Strings förvaring till kök kan du lösa många utmaningar för att få till ett praktiskt och funktionellt kök. Med en Stringhylla väljer du själv vilka delar som passar dina behov. 

Här finns ett flertal praktiska skåp för tallrikar, muggar och annat som du vill gömma bakom stängda dörrar. Skåpen finns i olika storlekar och med olika typer av dörrar – skjutdörrar, svängdörr eller flipdörrar. Det är lätt att inspireras av alla de olika valmöjligheterna när man bygger en egen Stringhylla till köket. Välj samma typ av förvaringsskåp för hela din hylla eller mixa och matcha olika skåp och vitrinskåp efter eget önskemål. Strings lådor och förvaringsskåp passar utmärkt till ditt kök eftersom de erbjuds i flera olika färger som kan kombineras med din befintliga inredning. 

String kökshylla kombinerat med String skåp i ek med dörrar.
 

Överskåp i kök. String skåp i ek.
 

Vit kökshylla från String med vinglaskrokar

string-organizers-kokar-inspirtaion-tibergs.jpg

Inred små köksytor med Stringhyllor

Med Strings smarta hyllsystem kan du inspireras och kombinera din förvaringslösning till köket efter eget tycke och smak. I köket kan du aldrig få för mycket förvaring så utnyttja platsen noga. Med Stringhyllan kan du på ett snyggt och praktiskt sätt både utnyttja höjden och de mindre outnyttjade skrymslena. 

Har du kanske mellan två dörrar plats för att sätta upp en Stringhylla med skåp, vitrin och förvaring för burkar och annat? Då kan platsen utnyttjas från golv till tak med de olika sektionerna från String. Fyll Stringhyllan med de delar du behöver: som krokar, förvaring, lådor, glashållare och hyllplan. Väggen mellan dörrarna blir en praktisk och estetisk förvaringslösning till köket, i stället för en tom och oanvänd yta.

Finns det outnyttjade passager vid köket passar det utmärkt att montera dit en Stringhylla för att använda platsen för köksförvaring. Bygg en lägre Stringhylla som ger ett nätt intryck och välj luftiga delar som inte tar så mycket plats, som hyllplan och krokar.
 

Vit Stringhylla i kombination till kök.

Förvaring på väggarna med kökshylla från String

Skapa en personlig och urban känsla i köket genom att utnyttja väggarna till att hänga upp köksredskapen. Häng grytor, pannor och redskap på din Stringhylla så att de finns nära till hands vid matlagningen. 

De specialtillverkade delarna till Stringhyllan är anpassade för köket och är tillverkade av lackad metall för bra hållbarhet. Hyllplanen till kökshyllorna är tillverkade i metall. Metallhyllplanen från String är hålade så att fukt och vatten lätt kan torka ut. Hålen är också till för att du ska kunna kombinera metallhyllplanen med krokar och stänger för att hänga köksredskap eller liknande. Här väljer du själv hur krokarna ska placeras och fördelas under hyllplanet.

Utnyttja även andra smarta förvaringslösningar till din Stringhylla i köket. Få känslan av att vara en riktig köksmästare och placera knivarna i ett snyggt knivblock på sidan av Stringhyllan – eller häng dina vinglas proffsigt och lättåtkomligt med hjälp av de praktiska glasspjuten. Flaskor och vinflaskor kan prydligt placeras i flaskstället från String. Här finns möjlighet att själv välja hur mycket du behöver av varje förvaringsdetalj. Besticken kan förvaras i de smarta boxarna String Organizer, hängandes på sidan av Stringgaveln. Lättillgängliga för hela familjen, så att även barnen kan hjälpa till att duka inför middagen. Skapa ditt drömkök med Strings förvaringssystem.

Beige Stringhylla i kök.
 

String knivblock i ek hängt på en vit Stringhylla i kök.

String vinställ i Stringhylla.
 

Inspiration för det lilla köket

Compact living i köket är en utmaning för många. Kanske har du ett litet pentry eller kokvrå som behöver en matplats med förvaring på liten yta. Här kan String hyllsystem vara lösningen med sina unika detaljer och egenskaper. Med en kökshylla från String i ditt lilla kök får du flera funktionella och smarta köksmöbler i ett. 

Till Stringhyllan kan du montera ett smart klaffbord som du enkelt kan fälla upp och ner vid behov. När middagen är avslutad fäller du ihop bordet då bordsskivan snyggt smälter ihop med resterande hylla. 


Vit Stringhylla i kök med vitrinskåp och hyllplan i ask.


String kombination i kök. Vit Stringhylla med detaljer i ask.
 

Tibergs inredare ger 5 inredningstips för String kök

1. Lägg dina torrvaror i fina glasburkar. Då får du bättre koll på vad du har i skafferiet. Dessutom blir varje förvaringsburk ett vackert stilleben.


2. Utnyttja höjden i köket – sätt en vägghängd sektion över den golvstående 200 cm gaveln för att skapa förvaring på höjden.


3. Använd en eller två String Pocket över din köksbänk som ett snyggt och prisvärt komplement till köksinredningen. Bryt av med avvikande färg mot övrig köksinredning för ett spännande uttryck. 


4. Förvara de prylar som du vill att barnen ska kunna hjälpa till med såsom tallrikar och bestick långt ned på hyllan, och ömtåliga saker som glas högre upp.


5. Stringhyllan går alltid att komplettera i efterhand. Börja med några delar om du är osäker på hur du vill ha det och bygg därefter ut Stringhyllan med detaljer och mer förvaring.

String överskåp i ask och vita Stringhyllor i grönt kök.