Trädgårdsmiljö med blommor på String hyllsystem

Inspiration String – Utomhus

String har flyttat ut! String Outdoor är ett välkommet tillskott till sortimentet från String. String Outdoor är en serie av delar som går att använda utomhus, tillverkade i galvaniserat stål. Serien består av gavlar, hyllplan och tillbehör. Det galvaniserade stålet tål alla väder – från regn och rusk, till sol och vind. Det karga klimatet i Skandinavien är ingen match för String Outdoor. Stringhyllan kan med fördel stå utomhus året om. Du slipper att släpa in och släpa ut förvaringen efter säsong. Smidigt!

Här hittar du inspiration för hur du kan använda dig av String Outdoor för att skapa funktionella lösningar för förvaring utomhus – från Stringhyllan, till hela hyllsystem.

Blomlåda utav String hyllplan i galvaniserat stål

 

String Outdoor klarar snöfyllda vintrar
 

String-outdoor--inspiration-utomhus-tibergs-.jpg

Stilfull utomhusförvaring med String Outdoor

Förvaring skapar ordning och reda i hemmet. Det gäller inte minst för de rum som finns utanför hemmet. Skapa ordning och reda i din trädgård med Stringhyllan – eller ett hyllsystem. String erbjuder förvaring att använda utomhus. Förvaringen passar lika bra att placera i trädgården, som på altanen eller balkongen. Har du svårt att bestämma dig för din kombination? Hos oss på Tibergs Möbler har du möjlighet att rita upp din Stringhylla, med ritverktyget Build Your Own. Prova dig fram till du hittar en lösning för förvaring som passar dig.

Förvaring av trädgårdsredskap i hyllsystem från String

Vad tänker du på när du hör dekoration? Förvaring är gissningsvis inte det första du kommer att tänka på. Förvaring ska i första hand vara funktionell, men det skadar inte om den är dekorativ. Trädgården är trots allt en av de platser vi spenderar mest tid på under de varmare månaderna. Det är därför inte fel att sätta en personlig prägel på platsen. Du kan göra detta med hjälp av dekorativa detaljer som du placerar på din Stringhylla. Experimentera med olika detaljer, färger och material för att sätta en personlig prägel på din förvaring. Du kan inreda med krukor i trä eller rotting, för att mjuka upp stålet av Stringhyllan. Varför inte utnyttja ett gammalt rep, ett par slitna handskar eller en vattenkanna som legat och skräpat? Det är din fantasi som sätter gränserna!

String galvaniserade hyllplan för trädgården

String Outdoor för utomhuskocken

String – för utomhuskocken! Har du händerna fulla av stekspadar, grilltänger och marinader? Förvara dem på en Stringhylla intill grillen. Du slipper att springa in och ut för att hämta tillbehör till grillningen, med funktionell förvaring vid grillen. String erbjuder tillbehör att hänga redskapen på. Du kan hänga stekspadar, grilltänger och grillvantar på en krok. Kroken är tillverkad av rostfritt stål, som tål regn och rusk.  

Har du en vägg att använda dig av? Häng upp en Stringhylla. Har du mark att använda dig av? Sätt ihop gavlar, hyllplan och stolpar för en stående Stringhylla. Den hängande Stringhyllan passar för förvaring av glas, tallrikar och bestick. Pryd den med örter till matlagningen: persilja, timjan och rosmarin! Den stående Stringhyllan passar för förvaring av tillbehör till grillen. Varför inte rada upp marinader, oljor och kryddor till grillningen? Smidigt och stilfullt. Du kan placera kol, briketter och tändvätska längst ner i Stringhyllan. Tips! Hyllplan med hög kant förhindrar att kol och tändvätska spiller på marken.

Vägghängda hyllplan från String

String galvaniserat hyllplan för utekök

Inspiration String utomhus

Skapa en odling med String Outdoor

Stringhyllan – för odling. Hyllsystemet passar lika bra att använda för odling, som det gör att använda för förvaring. Du kan odla tomat, gurka eller chili i krukor som du placerar på Stringhyllan. Stora och små krukor blir kontrasterande komplement till varandra. Du kan addera krukor med inslag av terrakotta, lera och plast för att få in liv och rörelse i din Stringhylla. Varför inte addera ett apelsin- eller citronträd till din odling? Det är dina gröna fingrar som sätter gränserna. Behöver du förvaring för tillbehör till odlingen? Jord, bark och gödningsmedel står smidigt längst ner i den stående Stringhyllan. Nära till hands – utan att ta fokus från odlingen.

Trädgårdsredskapen kan hänga på en ryggskiva med hjälp av vertikala krokar. De vertikala krokarna finns i enkel och dubbel modell. Du kan placera två dubbla krokar bredvid varandra för förvaring av längre trädgårdsredskap, som en trädgårdshacka. Varför inte välja en färdig kombination med ryggskiva för redskap? String Kombination Outdoor N2 eller String Kombination Outdoor M är färdiga kombinationer utrustade med ryggskiva. De passar bra för förvaring av spadar, hackor och trädgårdshandskar.