Vit Stringhylla ståendes i vardagsrum bestående av vita skåp med skjutdörrar, vita hyllplan och tillhörande inspirerande inredning.

Inspiration String – Vardagsrum

Vardagsrummet är en plats som speglar de som bor i hemmet. Rummet är ofta större och har som uppgift att förvara många olika möbler och inredningsprylar. I ett vardagsrum vill vi ha en social plats i form av exempelvis en soffa och fåtöljer. Men framför allt är förvaring en viktig aspekt i vardagsrummet. Här behöver det skapas plats åt böcker, korgar och prydnader för ett trivsamt hem där var sak har sin plats. Förvaringslösningar kan man aldrig få för mycket av, det finns nästan alltid något att fylla skåp och lådor med. Dessutom är Stringhyllan ett praktexemplar för ikonisk svensk design som är lika omtyckt idag som när den designades år 1949.

Stringhyllan och Strings förvaringssystem passar utmärkt för dig som önskar flexibla förvaringslösningar i vardagsrummet. Stringhyllan ger dig möjlighet att välja fritt bland gavlar, hyllplan, skåp och övriga moduler för att skapa ett förvaringssystem anpassat efter ditt hem och dina behov. Med en klassisk designad hylla som String blir rummet både stilrent och organiserat.

Exempel för inspiration i inredningen av Stringhylla i vardagsrum. Stringhylla med tidskriftshyllor, hyllplan och skåp i ask ståendes mot mörkbrun vägg.


 

Fördelen med Strings förvaringssystem är att du i efterhand kan komplettera din Stringhylla. Flytta om, bygg ut på höjden eller bredden, ta bort eller komplettera med fler moduler eller sektioner. Låt dig inspireras av vårt breda utbud med stora delar av sortimentet på eget lager för omgående leverans. 

Vi på Tibergs Möbler hjälper dig att skapa din drömförvaring med en Stringhylla för vardagsrum. Se även vår artikel med String-inspiration för husets övriga rum.

Stringhylla bestående av skåp med skjutdörrar och hyllplan i valnöt ståendes i vardagsrum med tillhörande inredning.

String system vardagsrum ek svart

Inspirationsbild av beige och vit kombinerad Stringhylla i vardagsrum.

Inspireras och skapa dina drömmars bokhylla med String

Strings hyllsystem passar utmärkt för dig som önskar en stor och generös bokhylla i vardagsrummet. Med Strings förvaringssystem kan du kombinera Stringbokhyllan efter egna önskemål. Fördelen med systemet är att du kan anpassa hyllan efter rummet och på så sätt skapa en unik och personlig förvaringsmöbel. Gavlarna kan väljas i olika höjder, antingen som vägghängda eller golvstående. Flera gavlar kan då monteras på höjden vilket innebär att du kan skapa en hyllkombination från golv till tak. Hyllplan, skåp och övriga moduler kan väljas i två olika bredder 58 centimeter och 78 centimeter. Därmed skapas möjligheten att anpassa bokhyllans bredd.

Vit Stringhylla ståendes i vardagsrum bestående av vita skåp med skjutdörrar, vita hyllplan och tillhörande inspirerande inredning.

 

String bokhylla med tidsskriftshyllor i ask ståendes i ett vitt vardagsrum med tillhörande inredning.

En bokhylla från String kan kombineras i oändliga utföranden. Ofta är det praktiskt med både stängd och öppen förvaring i en hyllkombination. De klassiska hyllplanen från String utgör ofta grunden i en Stringbokhylla. Här kan du placera böcker, pocketböcker, dekorationer och favoritprylar. String tidskriftshylla är en omtyckt modul som erbjuds i trä och metall. Tidskriftshyllan gör det möjligt att framhäva böcker och magasin på ett inspirerande och stilrent sätt, som på ett bibliotek. Stängd förvaring kan man aldrig få för mycket av och passar bra att placera längre ner i bokhyllan. Här är Strings skåp med skjutdörrar perfekt förvaring för lådor, sladdar och sådant som man inte vill ska vara synligt. Strings lådhurts är också en utmärkt modul för mindre ting som anteckningsböcker och liknande.

Strings ritverktyg Build Your Own tillåter dig att bygga din egen Stringhylla och kommer till stor hjälp när du ska planera din bokhylla. Här kan du testa dig fram, bygga ihop olika kombinationer för att slutligen skapa din drömbokhylla.

På jakt efter en personlig förvaringsmöbel? Enbart inspirationen sätter gränserna med String

Strings system gör det möjligt för dig att skapa olika förvaringsmöbler i vardagsrummet. En mediabänk eller tv-bänk är ofta ett vanligt inslag i hemmet och varför inte skapa en med String? Mediabänkar kan kombineras i oändliga utföranden med String. Den kan vara vägghängd eller placeras på golv och kan även anpassas i höjd. På så vis blir mediabänken en stilren och självklar inredning i hemmet med gott om plats för förvaring.

Nedan visas en mycket omtyckt media- och tv-bänk byggd med String. Kombinationen består av 50x30 centimeter vägghängda gavlar i svart, skåp med skjutdörrar 78x30 centimeter i valnöt och hyllplan 58x30 centimeter i valnöt. Mediabänken gör det både möjligt med stängd förvaring för sladdar och elektronik samt öppen förvaring för böcker och magasin. Möbeln är nätt, luftig och gör det dessutom enkelt att rengöra ytor.

String sideboard Valnöt

Strings förvaringssystem gör det även möjligt att på ett vackert sätt rama in tv:n, som ofta inte direkt är någon prydnad. På så vis blir tv:n en del av hyllsystemet och skapar en ombonad helhet i vardagsrummet. Tv-bänken blir en central punkt i rummet och skapar gott om förvaring för elektronik, böcker och favoritföremål. Kombinera de gavlar, hyllplan och moduler du önskar för att konstruera en Stringhylla efter egna önskemål. Här är det endast fantasin som sätter gränserna.

Brun Stringhylla med String TV bänk i kombination med tidsskriftshyllor och hyllplan för vardagsrummet.

 

5 tips för inspirerande förvaring i vardagsrummet med String!

1. Skapa en kombination från golv till tak för att utnyttja utrymmet maximalt.

2. Variera modulerna i din hylla för att skapa en vacker oregelbundenhet med olika typer av förvaring.

3. Välj olika färg på gavlar och moduler för att skapa en intressant kontrast.

4. Låt Stringhyllan smälta in i väggen eller välj samma färg på väggen som antingen hyllplan eller gavlar.

5. Skapa en personlig och unik Stringhylla anpassad efter ditt hem och dina behov.

Inspiration på inredning till Stringhylla i vardagsrummet.