Hallförvaring i grått

Inspiration String – Hall

Det är en oslagbar känsla att stiga in i en välorganiserad hall med alla kläder i ordning. Både för dig och för dina gäster. Hallen är det första du möter när du kommer hem och det första dina gäster ser när de kommer på besök. Låt dig inspireras av Stringhyllans alla möjliga kombinationer – som ger dig möjlighet att skapa förvaring i hallen, efter dina önskemål.

Anpassningsförmågan och möjligheterna är många med Stringhyllan. Behöver du förvaring av flera skor i hallen? Välj flera skohyllplan. Har du många accessoarer som vantar, mössor eller solglasögon? Välj flera lådor. Har du många ytterkläder i hallen, som jackor eller kappor? Du kan med fördel välja flera stänger, för att ge dem en naturlig plats att hänga på. Möjligheterna att anpassa din Stringhylla är många, så låt dig inspireras hos oss på Tibergs Möbler.

Hallförvaring med Strings hallsystem

 

 

 

Anpassa även din Stringhylla i hallen efter barnen, så att de själva lätt kan nå sina kläder och favoritsaker. Sätt krokar på en nivå så att de själva kan hänga upp sina kläder och slipp klädhögarna som annars alltid hamnar på hallgolvet. Stringhyllan löser alla dina utmaningar på förvaring till hallen.

String lådor fungerar som hallförvaring

Förvaring i hallen med String hyllsystem

Garderob med String hyllplan och stänger

String System avsett för hallen är specialutvecklat för att vara en praktisk och flexibel lösning för hallförvaringen. Stringhyllans metallhyllplan är perforerade för att du lätt ska kunna använda String Systems tillbehör, som stänger och krokar. Dessa placeras där du själv önskar dem tack vare de hålade Stringhyllplanen. Ditt behov bestämmer hur många krokar och stänger du monterar på din Stringhylla. Hyllplanen som är anpassade för hallen är tillverkade i metall, vilket gör att de är lätta att hålla rena genom att dammsuga och torka av dem regelbundet. 

Stringhyllorna i metall finns i olika bredder och med olika höjd på kanten, så att du kan anpassa ditt val utefter vad som ska förvaras på dem. Om du exempelvis vill förvara lite tyngre tillbehör högt upp, som väskor och hjälmar, är det en fördel att använda hyllplanen med hög kant så att dina tillbehör inte riskerar att ramla ned. Placeras hyllplanen längre ned på hallhyllan kan du med fördel använda Stringhyllplanet med låg kant så att det är lätt att komma åt förvaringen. Metallhyllorna finns i flera väl utvalda färger i likhet med Stringgavlarna för att du ska kunna matcha din övriga inredning med din Stringhylla.

String-inspiration-hall-skostall-svart-tibergs.jpg

I String System finns även trähyllplan i olika färger och träslag. Stringhyllorna i trä är fina att kombinera med hyllplanen i metall. Mixa och matcha Stringhyllan precis som du vill och behöver, på så vis skapar du en egen inredningsstil i din hall.

En av de mest omtyckta delarna i String System för hall är den praktiska och snygga skohyllan. Skohyllan i String System finns precis som övriga hylldelar i två olika bredder, för att du ska kunna anpassa storleken på hyllan till din hall. Det exemplariska med Stringhyllan är att du köper den efter dina önskemål. Behöver du endast en liten sektion för skor köper du endast en skohylla och kompletterar med övriga Stringdelar för en komplett möbel. Om du har ett stort behov av förvaring av skor, kan du fylla en hel hyllsektion med bara skohyllor och får då plats med mängder av skor.

Stringhyllan passar också utmärkt att ha som hyllsektion bakom skjutdörrar i hallen. Hyllan är såpass anpassningsbar så att du lätt kan välja Stringdelar så att det passar din hallgarderob. Här har du möjlighet att skapa ordning på kläder och skor bakom de stängda dörrarna.

Hallgarderob med String hyllsystem

Smarta tillbehör för hallen med String

Ett av kännetecknen för Stringhyllan är de smarta förvaringslösningarna som kompletterar övriga hyllan. I sortimentet finns exempelvis ett skålplan som har tre fack till att lägga småsaker i – ett mycket praktiskt inslag i hallen. Här kan du lägga nycklar, plånböcker, mobiler eller hörlurar och få ordning på vardagens alla ting. 

String skålplan i grå filt

Klädhängare byggd av String krokar

Även krokarna som finns som tillbehör för String är ett uppskattat tillval. Krokarna finns i olika modeller där den ena passar att fästa på Stringhyllplanen i metall och används för att hänga dina ytterkläder, väskor och annat under hyllan. Den andra kroken som är S-formad hänger du på gaveln och lämpar sig utmärkt för att hänga väskor, paraplyer eller annat på. 

I vår butik har vi samlat inspiration för olika typer av hallar. Stringhyllor med golvgavlar höga som låga och Stringhyllor som är vägghängda eller en blandning av båda. Med vårt breda sortiment med hallinspiration så kan vi hjälpa dig att hitta din perfekta Stringhylla för din hall.

Inspiration för den lilla hallen 

Om du har en liten eller smal hall så är det ofta en utmaning att få till en bra förvaring. Men med String System kan du hitta rätt lösning. Genom att du kan välja både vägghängda gavlar och golvstående gavlar så kan du sätta din förvaring i den lilla hallen där hyllan får plats. Flexibiliteten med Stringhyllan gör det möjligt att anpassa hyllan för exempelvis området under en trappa eller i en mindre nisch.

Behövs förvaring med lådor i den mindre hallen så kan du med fördel sätta String lådhurts på ett par vägghängda gavlar så att du får fri golvyta. Lådhurtsen går bra att komplettera med övriga Stringdelar så som skålplan, skohylla eller vanliga hyllplan. Den fria golvytan bidrar till att ge hallen ett luftigare intryck.

Hallförvaring under trappa med hjälp av String hallsystem

 

Hallförvaring med String hyllsystem

Passa också på att utnyttja höjden i en liten hall med hjälp av Stringhyllan. Använd de vägghängda gavlarna ovanför de golvstående gavlarna så utnyttjar du utrymmet uppåt väggarna. Det är ett effektivt sätt att maximera utrymmet men också ett sätt att skapa mer golvyta. Det går att kombinera snygg inredning och funktionella lösningar med Stringhyllan. Det är bara att låta dig inspireras av de olika exemplen och sedan påbörja bygget av din egen personliga Stringhylla.

Tibergs inredare ger 5 inredningstips för String hall 

1.  Utnyttja hallen på höjden med Stringhyllan – det frigör golvyta.

2.  Låt barnens tillhörigheter vara lättillgängliga på rätt höjd, så att de själva kan hänga upp och nå dem.

3. Låt Stringkombinationen i hallen matcha en Stringhylla i vardagsrummet för att få till den ”röda tråden” i hemmets inredning.

4. Blanda olika färger på din Stringhylla som på exempelvis skåp och hyllplan – det ger din Stringhylla personlighet och karaktär.

5. Låt din Stringkombination i hallen vara vägghängd, för ett luftigare intryck.

Hallgarderob av String hyllsystem och String Skåp med skjutdörrar