String pocket metall blå

Kampanj String Pocket

Filtrera
Sortera

Aktuella kampanjer och rabatter på String Pocket

För närvarande erbjuds ingen kampanj på String Pocket. 

Önskar du ta del av framtida kampanjer från String? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att inte missa våra rabatter och erbjudanden i framtiden. Håll dig uppdaterad och ta chansen att handla stora delar av Strings sortiment på rea och fynda produkter som String Pocket, hyllplan, gavlar och övriga moduler från String Furniture. 

Handla String Pocket hyllsystem på rea, både online och i butik

Välkommen till oss på Tibergs Möbler för att handla String Pocket till reapris – både online och i butik.

I vår butik erbjuder vi en stor utställning med allt du kan tänkas behöva från Strings flexibla förvaringssystem. Låt dig inspireras av möjligheterna som systemet skapar och kombinera ditt hyllsystem till hall, vardagsrum, badrum eller uteplats. Hos oss finns dessutom stora delar av Strings sortiment på vårt eget lager i butik för direkt avhämtning.

 

Önskar du besöka vår butik på Bangatan 19 i centrala Göteborg hittar du öppettider och mer information. Välkommen in så hjälper vi dig skapa ditt Stringsystem!

Tibergs Möbler - Din destination för String Pocket, möbler och inredning

Ta del av fler erbjudanden och kampanjer under året! Här har vi samlat en mängd olika erbjudanden och kampanjer, som String system, Sängar, FårskinnsfåtöljerLamino, Bäddsoffskampanj, Allt för hemmakontoretMatgruppskampanj, Black Friday, Mellandagsrea, Easter Sale, Sommarrea eller vår stora Soffkampanj. Passa på att skaffa något nytt till hemmet till ett fantastiskt pris. Håll utkik på vår kampanjsida för att inte missa vad som är aktuellt just nu!