Välkommen till Höstinspo!

Äntligen är hösten här – årets höjdpunkt för alla oss inredningsintresserade. Vi vill därför bjuda in er till en härlig helg fullproppad med höstinspo och spännande händelser i vår butik. Kom och träffa inredningsprofilerna Frida Ramstedt och Jennie Hammar, vår samarbetspartner Happy Homes samt flera av våra leverantörer – som ger sina bästa tips och råd. Dessutom är butiken nystylad och vi bjuder på goda tilltugg, tävlingar och massa bra erbjudanden!

Välkommen till en härlig och höstinspirerande helg på Tibergs Möbler!

| Träffa i butiken

Bokaktuella Frida Ramstedt – Trendenser - signerar sin succébok.
Träffa Jennie Hammar och upplev Moreno California's doftljus, tvålar och prints.
Träffa bokaktuella Frida Ramstedt – Trendenser som finns på plats och signerar sin succébok ”Handbok i inredning och styling” och Jennie Hammar, skribenten och bloggaren som lanserar sin nya kollektion, Moreno California – exklusiva doftljus, tvålar och magiska prints.
 
Vi lanserar vårt nya samarbete med Happy Homes Billdals Färghus. De finns på plats under lördag och söndag för att visa höstens trender inom bland annat färg, golv och tapet. Få tips och idéer på hur du bäst kan renovera och inreda ditt hem.

| Helgens höjdpunkter

Lördagen 12 oktober 11.00-17.00

10.00-11.00 Frukostföreläsning Trendenser. Fullsatt
- Anmäld dig på väntlistan

11.00 Butiken öppnar

11.00-12.00 Trendenser - Frida Ramstedt minglar och signerar böcker. Köp boken på plats! Signerad end. 245 kr

13.30-16.00 Jennie Hammar presenterar Moreno California. Före och efter presentationen finns produkterna kvar för dofttester- hela helgen.

Välkommen att träffa våra härliga leverantörer, Stolab, Rowico, Hilding, Brunstad och Englesson och inspireras i vår nystylade butik. 
I butiken visar också FixCandle och Happy Homes upp höstens trender.

Söndag 13 oktober 11.00-17.00

11.00 Butiken öppnar - eventet fortsätter.

Mingla med våra leverantörer Englesson och Brunstad samt vår samarbetspartner Happy Homes. Få värdefulla tips och experthjälp på allt från sängkomfort, tygkvalité på soffan till att välja rätt färgnyans i köket.

Hela helgen 

Vi bjuder på goda tilltugg och gott att dricka. Tävling i butiken - chans att vinna en designikon.

 

Missa inget - anmäl din mailadress!

Anmälan frukostföreläsning Fullsatt!

| På plats i butiken

 

KORT OM FRIDA


Frida Ramstedt är kvinnan bakom Trendenser.se – en av Nordens första och mest lästa bloggar om inredning och design. Hon har fått flera priser genom åren, bland annat vann hon utmärkelsen ”Årets inredningsblogg ” i Elle Decoration Award 2016. Frida är också en flitigt anlitad föreläsare, trendspanare och inredningskonsult för både privatpersoner och byggbolag.

2019 släpptes eftertraktade boken Handbok i inredning och styling som har toppat listorna i sommar och nu redan är aktuell för översättning på 25 språk. En verklig handbok som hjälper oss att få till helheten i hemmet. Inredarnas hemliga knep fylld med pedagogiska förklaringar, i text och tecknade illustrationer, av stylisternas hemliga knep och grundläggande tumregler som alla kan ha glädje och nytta av, oavsett stil och smak.

KORT OM JENNIE


Jennie Hammar är skribenten och bloggaren som lämnade Sverige för soliga Kalifornien. Här inspirerades hon till att starta sitt passionsprojekt Moreno California. En hyllad satsning med exklusiva doftljus, tvålar och prints inspirerade från hennes Kalifornien. Moreno California har uppmärksammats flera gånger i Elle Magazine.

Jennie är aktuell med sin blogg på Damernas Värld och poddar tillsammans med Malin Eklund i sin nya podd "Keeping Up med Jennie & Malin".